Techstack Ltd

Київ, Харків, Львів, Вроцлав (Польща)

16 вересня 2022 12:46

Dmytro Tiutiunnyk, Project Manager в Techstack

Я впевнено можу сказати, що я вдячний у своєму житті як мінімум за 3 речі:
— по-перше, що я народився українцем;
— по-друге, що батьки виховали мене нормальною людиною;
— по-третє, що у моєму житті з’явився Techstack.

Я познайомився з компанією у грудні 2021 року. Саме в той час я подав заявку на участь в трейні програмі для Скрам Майстрів. Я ні на що не розраховував, бо в мене майже не було уявлення ані про SDLC, ані про гнучку розробку. Закинув, так би мовити, просто «по фану». Не передати словами яких масштабів було моє здивування, коли мене запросили на інтерв’ю. На перше в моєму житті інтерв’ю в IT компанію.

Рекрутер Юлія та ПМ Марина продемонстрували високий рівень підготовки до співбесіди: задавались чіткі питання, не було зайвої води, все пройшло супер продуктивно. Здається, що кожній стороні сподобалось інтерв’ю й особисто для мене залишалось одне — чекати.

Чекати довелось недовго: Юлія написала мені, що хоче познайомити мене безпосередньо з моїм ментором Дмитром та трішки розповісти про проект, дізнатися про мої очікування. Тоді я вже усвідомив, що, здається, я саме той кандидат, якого обрав Techstack. Розмова з ментором пройшла дуже тепло та комфортно. До речі, теплота та комфорт були зі мною не тільки на етапах хайрингу, а весь час, що я працюю в компанії.

Трейні програма була тривалістю в один місяць. За цей час я на практиці познайомився зі скрамом, ітеративно-інкрементальною розробкою, дізнався, як це все працює на практиці, бо теорія дуже сильно відрізняється від реального життя. Я дуже вдячний Дмитру за його менторинг та коучінг. Він показав себе як професіонала своєї справи та як людину, що зацікавлена у моєму розвитку.

З першого свого дня в Techstack я почав навчатися (згодом працювати) з найкращою командою, яка тільки може існувати. Це команда професіоналів, команда творців та митців, що надихає. Саме завдяки їм я зміг опанувати ті скіли\навички, що маю наразі. Team Mutant, ви — найкращі, і я ніколи не втомлюся це повторювати.

Місяць трейні пролетів дуже швидко і я очікував на вердикт: продовжу я свій шлях в компанії чи ні? Як ви могли зрозуміти, так, продовжив. В Techstack я вже 9ий місяць у ролі Scrum Master та повноцінного співробітника :)

Techstack для мене — це дійсно сім’я, в якій кожен ставиться одне до одного з максимальною увагою та турботою. Techstack — це про реальні цінності, а не базз-вордс, що є, напевно, в кожній компанії. Techstack — це про можливості, розвиток та культуру. Та, нарешті, Techstack — це про людей: про таких крутих, досвідчених, з палаючими очима до своєї справи та з бажанням змінювати світ у кращу сторону.

Я щасливий, що є мембером Techstack, і я бажаю кожному з вас мати ті емоції від місця своєї роботи, що досі маю я :)

А як ми щасливі, що ти з нами 🤗 Красно дякуємо тобі за такий детальний та теплий відгук, Дмитро.