Techstack Ltd

Київ, Харків, Львів, Вроцлав (Польща)

27 червня 2022 15:08

Eugene Lipsky, Full-Stack Software Engineer в Techstack

Працюю в Techstack вже півтора року і я буду дуже радий, поділитися своїм відгуком, особливо якщо він комусь допоможе зробити свій майбутній кар’єрний вибір у бік цієї чудової компанії.

Techstack це компанія зі своїми унікальними цінностями, баченням, процесами, культурою та філософією, побудованою на повній прозорості, горизонтальній структурі управління та лояльності до кожного, хто в ній працює.

Тут є все для розвитку: значущі продукти, професійні та прекрасні люди, постійні професійні виклики, можливості розвиватися так, як тобі хочеться, у тому напрямку, в якому тобі хочеться і що найважливіше, на кожному етапі: тебе підтримують, тобі допомагають, тобі радять — це дуже цінно.

Techstack для мене, це:
— компанія, яка завжди виконує те, що обіцяє
— без перебільшення велика родина, яка поділяє спільні цінності та цілі
— чудові люди, підтримка яких відчувається не на словах, а на ділі
— місце де тебе чують, твоя думка має вагу, ініціативність дуже цінується
— місце, де тобі дають можливість пробувати, ти завжди можеш вивчити щось нове і перекваліфікуватися на іншу роль, або розширити зону своєї відповідальності

Я прийшов у компанію як Trainee, і зараз, через півтора року роботи тут я можу з упевненістю сказати, що Techstack допоміг мені вирости як спеціалісту та це саме та компанія, з якою я ще на довгий час.

Дякую Techstack.

Дякуємо за цей відгук, Євгене! Читаючи такі слова, ми розуміємо, що йдемо в правильному напрямку з найкращими людьми в команді.