Techstack Ltd

Київ, Харків, Львів, Вроцлав (Польща)

5 квітня 2022 12:13

Daria Tsapenko, Lead Generation Manager в Techstack

Сподіваю, комусь мій відгук стане в нагоді. Адже перше, що зробила я після пропозиції про співбесіду, почала шукати відгуки про компанію. Хоча на той момент їх було небагато, вони допомогли мені зрозуміти, що я хочу стати частиною Techstack.
Після співбесіди, яка стала для мене приємним здивуванням, адже не складалась з декількох етапів, а зайняла дещо більше години і за цей час я дізналась про майбутні обов’язки, команду, компанію. Мені це більше нагадувало приємний діалог, аніж проходження співбесіди.
Мій перший робочий день був у червні 2021 року. Всі процеси, онбординг, допомога тіммейтів — це щось неймовірне. І у компанії є багато цінностей. Перш за все, це люди. Навіть до початку війни компанія дуже опікувалась мемберами, а з 24.02.22 наша безпека стала для Techstack приорітетом № 1. Нам допомогали та кординували дорогу в безпечні місця, арендували помешкання і підтримували весь час. Щаслива бути членом сім’ї Techstack і вам рекомендую долучатися.

Дякуємо за твої слова, Дар’я! We work with exceptional people who do exceptional things 🤗