15 грудня 2025 14:25
Працював у Teamvoy майже 5 років на позиції Ruby on Rails developer і можу з упевненістю сказати, що це одна з найкращих компаній, у яких мені доводилось працювати. Тут поєднуються сильна технічна експертиза, цікаві проєкти та дуже тепла, людяна атмосфера.
У Teamvoy справді цінують людей: завжди є підтримка з боку команди й менеджменту, відкрита комунікація та довіра. Компанія активно інвестує в розвиток співробітників — навчальні ресурси, курси, регулярний фідбек і чітке розуміння кар’єрного зростання. За час роботи я значно виріс як інженер і мав можливість працювати з сучасним стеком та продуманою архітектурою.
Окремо хочу відзначити здоровий work-life balance, адекватні процеси та розуміння life-happens ситуацій. Атмосфера в команді дуже дружня, багато класних людей і справжнє відчуття командної роботи.
Загалом Teamvoy — це місце, де хочеться працювати довго, розвиватися і бути частиною сильної команди. Залишились лише найкращі спогади та щира вдячність компанії 💚