6 грудня 2024 16:06

Oleksandr Osadchyi, Java Developer

Якщо чесно, то такого досвіду спілкування, як з цією компанією, у мене ніколи не було. Після 10 хвилин спілкування з HR співробітником, з яких половина — це опис компанії і вакансії, отримав лист, що не достатньо проактивний для їхньої динамічної команди (судячи з коментарів нижче — компанія дуже сконцентрована на виразі «динамічна команда») і що вони вирішили рухаться з іншим кандидатом.
Мені розказали про одну вакансію і потім сказали, що є ще одна. Я попросив більше деталей про другу вакансію, мені сказали «добре» і в результаті отримав лист з відмовою. Я все розумію, взяли іншу людину, просто так і напишіть і все, це не проблема для мене, але для чого обґрунтовувати відмову на основі суб’єктивних висновків, зроблених однією людиною за 5 хвилин? Не знаю, можливо це і нормально, але мені такий підхід видався дивним і неприємним.

Підтримали:  Alex

Добрий день, Олександре!

Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що спілкування залишило у Вас негативні враження. Ми завжди прагнемо забезпечити прозорий та професійний процес для всіх кандидатів.

Ознайомчий дзвінок триває до 20 хвилин і дозволяє оцінити, чи можемо рухатися з кандидатом на наступні етапи. За результатами нашої розмови було прийнято рішення продовжити процес з іншим кандидатом. Після того, як ми повідомили Вас про це з відповідним поясненням, не було доцільно повертатись до деталей другого проекту, оскільки ми вже зазначили, що не будемо продовжувати процес відбору.

Дякуємо за час, який Ви приділили спілкуванню з нашою компанією та за Ваш зворотний зв’язок.

Бажаємо успіхів у подальших пошуках.