31 липня 2023 9:49
Teamvoy — це динамічна та інноваційна компанія. Одним з головних аспектів, який мені дуже подобається у тімвої, є корпоративна культура. Компанія створює дружню та сприятливу атмосферу, де кожен працівник може відчувати себе цінним і важливим членом команди. Колеги завжди готові допомогти, співпраця на високому рівні, завжди є підтримка зі сторони ментора.
У центрі Львова є просторий, красивий офіс із зручними кімнатами, кухнею. Для працівників, які працюють віддалено компанія надсилає робочу техніку додому, що є великим плюсом.
Ще одним позитивним аспектом є можливості для професійного зростання. Компанія надає доступ до різних навчальних ресурсів, книжок. Перегляд прогресу відбувається кожних 6 місяців. Також компанія проводить багато цікавих заходів, таких як, all hands, corporate parties, team buildings.
Загалом, я дуже задоволена своєю роботою в Teamvoy. Це місце, де я можу розвиватися як професіонал, брати участь у цікавих проектах та спілкуватися з дійсно талановитими та натхненними людьми.