12 жовтня 2023 14:01
Працювла тут в компанії майже рік, далі не витримала. І тільки зараз надумала написати відгук, бо психологічно відійшла від цього. Працювала рекрутером. Це мій перший досвід був в цій сфері і останній в моєму житті. Перше що кидається в око, гнітуча та небезпечна атмосфера, де всі займаються чим попало, але не роботою, а тільки і вміють розпускати погані чутки і не дай боже щось сказати, твої слова переркрутять і докладуть вищому керівництву. Тут немає дружньої атмосфери, не чекайте цього, хоча компанія позіціанює себе саме так, кажучи що вона провідна та технологічна, але запевняю, що то тільки слова і не більше. Згодна з коментарями, всередині дуже великий бардак, кожен відділ тихо ненавидить іншного і в такій атмосфері дуже важко працювати. Особливу перчинку до цього всього додавало ставлення керівництва до тебе, хоча дещо, вони дійсно навчили мене — поважати себе і свої кордони. Ну вибачте, коли керівник пише тобі не в робочий час: «А що с тобою сталося, ти так часто хворієш, може тобі лікаря підсказати ?», з максимальною токсичностью і точно не з добрим наміром, то вже це була остання крапля. Це непрофесійно, аморально та гидко.
З тебе будуть вижимати всі соки, моральні та фізичні, нікому немає діло, що процесси оформлення людей був вкрай незручним та все потрібно було робити тут і зараз. На прохання поліпшити та якось піти на зустріч, мені казали тільки, поки що нічого не можемо зробити, трохи згодом.
Зарплата на той час була гарна, але вона не стоїла моїх нервів. В кінці року я була морально знищена і все що мені більше хотілося, це просто звільнитися.
Це не провідна компанія, це компанія що тебе знищить і компанія яка застрягла у 2000х і це дійсно так, дідовщина, погане відношення, ненаголадженні процеси документобороту; офіс їх декілька, без ремонту, я працювла в офісі де немає майже вікон, де немає простору і дуже багато-багато людей.
З позитвиного: були і приємні люди, але вони такі налякані були керівництвом і цим колективом, що багато чого замовчували і прости не хотіли говорити більше, бо лякалися що їх почують. Зарплата.
Мінуси: оплата в конверті, дідовщина, працюєшь за двох а то і більше людей, навіть часто приходилося перероблювати документи, бо там багальні помилки, токсичний та неприємний колектив, процеси роботи — великий бардак, чекаешь панство майже цілий день, щоб підписали ті договора несчасні, абьюзивне відношення керівника.