Temy

Київ, Львів

1 травня 2025 15:01

Julia Ovchynnikova, Project Manager

Всім хай!)

Мене звати Юлія, я працюю в Теmy на позиції Project Manager вже трішки більше півтори року, та що можу сказати про компанію: насправді, мені тут дуже подобається, бо тут дуже гарне відношення до людей, тобі завжди щось підкажуть та допоможуть, тут про тебе думають і це класно. Мені є з чим порівнювати, тому кажу як є)
Ще з самих перших етапів навіть тих же перших інтерв’ю — у нас був повний метч, ми жартували, сміялись, розмовляли дуже чесно і мені це сподобалось.
У Temy дуже гарна організація і чудові процеси. Нема такого, що ти щось робиш, але тебе бісить. Мене в Temy нічого не бісить, мені комфортно працювати)

Ще всі люди дуже хороші, ми вже з багатьма не просто колеги, а вже навіть друзі)

У нас завжди відкрита комунікація, я завжди можу прийти з новими ідеями, або якщо мене щось хвилює — і до цього завжди віднесуться з розумінням і будуть мені допомагати, як і всім іншим в нашій компанії.

Я дуже раджу компанію Temy для тих, хто хоче до нас доєднатись та співпрацювати) Вам тут точно буде прикольно)