TATL Technology

Київ

Працював в компанії 3 тижні і мені вистачило цього часу, щоб зрозуміти, що там коїться безлад на всіх рівнях. Але відгук пишу з іншого приводу. Я не отримав свою заробітню платню досі. Повинен був отримати до 10го серпня згідно гіг-контракту, який підписував. Спочатку на мої питання щодо ЗП писали, що затримується, далі написали, що моя робота можливо була зроблена неякісно, а далі перестали відповідати повністю. Керівник продукту навіть видалив нашу переписку, де я запитував про ЗП.

Я вирішив звертатись в прокуратуру і далі до суду. Буду іти до кінця, навіть якщо в першому суді не вдасться виграти, витрачу всі гроші на це, щоб відстояти свої права. Бандитизм треба викорінювати.

Підтримали: Yevhen MedvedievАндрій

Знайома мені людина працювала в цій компанії і щиро шкодує, що витратила на неї свій час. Поділюсь її досвідом, бо, можливо, це вбереже когось від подібного.

— Про людяність тут навіть не чули: можуть звільнити без пояснень буквально напередодні вашого дня народження, а наступного дня привітати з ним, ніби нічого не сталося
— Рівень ЗП значно нижчий за ринковий, а виплати регулярно затримуються
— Команда дуже маленька, а амбіції у керівництва великі — людей постійно «дьоргають» між проектами, фокус і нормальна робота страждають
— Начальство відверто хамовите — атмосфера залишає по собі осад

Моя щира порада — просто проходьте повз

Хотів би додати негативний відгук і жахливий досвід за період роботи в даній компанії.

Пропрацював в TATL Technology трішки більше 3х тижнів. Все було класно — але потім контракт поставили на паузу, що дуже дивно і не логічно бо реліз був на носі а я основний QAE на 7 розробників. Так навіщо ви набираєте нових людей на свої проєкти?

Звичайно що на співбесіді відповідали що все супер і класно як по процесам так і по виплаті ЗП — ти головне приходь працювати.
Замість ЗП за період квітень-травень я отримую тільки пусті обіцянки і пояснення — що зараз важкий час і від керівництва майже нічого не залежить.
Після першої несплати і очікування в декілька тижнів на паузі — я розірвав контракт і по факту розірвання теж не отримав оплату за виконану роботу.

Сиджу з документами розраховану ЗП і надалі отримую пусті обіцянки про виплату яка переноситься кожен тиждень.

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Нам дуже шкода, що ви залишились із негативним враженням від співпраці з TATL Technology. Ми справді опинилися в складній фінансовій ситуації через затримки з фінансуванням, і це тимчасово вплинуло на виплати, зокрема й вашу. Ми не ухиляємось від зобов’язань і підтверджуємо, що всі нараховані суми будуть виплачені.
Ще раз дякуємо за внесок у проєкт. Як тільки ми закриємо фінансове питання, обов’язково повернемося з відповідним підтвердженням. Сподіваємося, що в майбутньому ви зможете змінити свою думку про нашу компанію.

Подивитись всі коментарі (2)

Непрофесійна комунікація та неактуальна вакансія

Отримав запрошення на зустріч щодо вакансії в TATL Technology. Після уточнення зʼясувалося, що вакансія вже неактивна, хоча, за словами рекрутерки, компанія «ще в пошуках». Попри це, вирішили поспілкуватися.

Я запропонував текстово обмінятись базовими питаннями, щоб заощадити час обом сторонам — що спершу було проігноровано. У результаті відповіді були неповними (наприклад, по тестовому завданню нічого не сказали), а обіцяний фідбек через 3 дні — так і не надійшов без нагадувань.

Лише після мого звернення мені відповіли, що вакансія призупинена й позицію мені не пропонують. Виглядає так, ніби процесу як такого і не було.

Склалось враження несерйозного ставлення до кандидатів та відсутності чітких внутрішніх процесів.

Не рекомендую цю компанію на основі власного досвіду взаємодії.