22 листопада 2021 20:50
Я у Talentuch не так давно, але хочу поділитись свіжими враженнями. Match стався ще під час скрінінгового інтер’ю, яке для мене одночасно стало й кар’єрною консультацією: без жодного натяку з моєї сторони, Віолетта Стемасова наче крізь воду побачила, що мені насправді подобається, вдається, і що цікавить, і спрямувала мене на іншу позицію, податись на яку завчасно у мене не вистачило сміливості через відсутність досвіду. Але Тalentuch повірили у мене і створили усі умови для швидкого, а головне якісного розвитку: структурований доступ до освітніх матеріалів та курсів, щоденна консультація впродовж місяця, підтримка 24/7 — на освітніх платформах така пропозиція коштує шалених грошей, а у Talentuch за твій же розвиток платять тобі! Доречі, доступ до крутих навчальних програм не лише за своєю спеціалізацією, але і за суміжними. У компанії цінують проактивність та ініціативу, довіряють проекти навіть новачкам, це заряджає:) Тут дійсно почуваєш себе частиною команди, співтворцем. Далі буде, але післясмак моїх перших дотиків із Talentuch свідчить про легкість, тепло, професіоналізм та щирість.