Talentuch

Київ, Одеса, Житомир, Варшава (Польща), Сан-Паулу (Бразилія), Чикаго (США), 20043 Vanzago MI

Команда: У Talentuch працюю 7 місяців і щодня відчуваю підтримку та професіоналізм колег. У будь-якій ситуації можу розраховувати на їх допомогу.

Підхід до клієнтів: Ми не нав’язуємо послуги, а глибоко аналізуємо потреби клієнтів, щоб знайти оптимальні рішення. Це високо цінують не лише співробітники, а й самі клієнти, відзначаючи нашу турботу та сервіс.

Можливість вибору: Компанія цінує думку співробітників, дозволяючи обирати завдання та напрямки роботи, враховує побажання щодо керівників.

Міжнародний досвід: Працюємо з клієнтами та колегами з усього світу, що відкриває нові горизонти.

Розвиток: У Talentuch я відкрила для себе нові можливості — модерую вебінари, спілкуюся з іноземними клієнтами та вдосконалюю англійську, щоб ще краще працювати в глобальному середовищі. Це мотивує до постійного зростання!

Працювала у Talentuch майже рік часу.
На період онбордингу за мною був закріплений Team Buddy — людина, яка вводила в курс діла та розповідала усю необхідну інформацію, проводила регулярно мітинги, знайомила з людьми. Зустрічі з менеджером також регулярні та продуктивні. Від команди я в захваті, перший місяць я жила з думкою про те, що Talentuch набирає найкрутіших та найприємніших спеціалістів та спеціалісток!
Також мене вражає прозорість компанії. Наявність різноманітних проєктів дозволяє обрати те, що до душі. Також для кожного співробітника складаються плани персонального розвитку, завдяки яким можна розвиватися як у своєму напрямі, так і обрати інші стеки або взагалі спеціальності.
Процеси всі налагоджені, але при цьому гнучкі. Про цю компанію дійсно можу сказати, що тут people over the processes.

Підтримали: Halyna Yurchenko

I worked at Talentuch for a year and during this period I could say I was having a dream job. Flexible hours, constant support from direct management, clear and easy-to-follow procedures, carreer perspectives, team building activities, and competent staff. Working here you are motivated not only financially. I never thoght that remote work could give you such a strong team cohesion! We were not just co-workers but were becoming gradually friends, though scattered throughout the globe. And it was really a pleasure to meet on corporate events in person.

Violetta managed to work out some magical way to unite professionals who are making an effective team altogether and each of them is a great personality. I believe the secret is attitude. You are valued. A lot.

I am thankful for the experience and wish prosperity and lots of clients to Talentuch. ❤️

Підтримали: Halyna YurchenkoKate Pavuk

Вже майже 3 роки я працюю в Талентач і можу абсолютно точно сказати, що це — найкраща компанія, в якій я працювала. Багато що тут вперше для мене — спілкування з англомовними клієнтами і кандидатами, віддалена робота, цінність саме людини і активний розвиток співробітників.

Від посади рекрутера я зросла до керівника BD відділу. Кар"єрний ріст в Талентач стосується абсолютно всіх тіммейтів — керівництво завжди думає над тим, як і в якому напрямку розвивати людей. Тут не бояться делегувати повноваження і брати на себе відповідальність.

Один із найвагоміших факторів, чому я тут і планую ще довго бути в Талентач — це команда! До кого би ти не звернувся, ти завжди отримаєш допомогу, пораду і підтримку. Команда — це серце компанії і ми один одного дуже цінуємо.

Отже, підсумовуючи, працювати в Талентач — це не тільки престижно, а й, в першу чергу, комфортно, перспективно і результативно! Для себе і для компанії.

Підтримали: Halyna YurchenkoKate Pavuk

Я пропрацювала рекрутером в Талентач майже два роки, за цей час я покращила свої навички в сотні разів. Талентач — це місце для реалізації потенціалу та розкриття своїх можливостей, компанія завжди дбає і заохочує до розвитку своїх працівників.

Із плюсів: гнучкий графік роботи, зарплатня прив’язана до курсу $, періодичний перегляд компенсації, прозорість процесів, матеріали для навчання, міжнанародний досвід та гарна корпоративна культура.

Ще один з найважливіших факторів — це люди. Усі мають чудові софт скіли, завжди можна розраховувати на допомогу та підтримку, а менеджери про яких можна тільки мріяти.

Можу сміливо рекомендувати Талентач!

Talentuch — це моя перша робота в рекрутингу. Мене взяли зовсім без досвіду на двотижневу інтернатуру і по закінченні запропонували роботу вручивши дві серйозні вакансії. Про такий рівень довіри досі складно повірити. При цьому я відчуваю підтримку, адже до будь-кого з колег можна звернутись, а Тім Лід чи Акаут Менеджер дасть відповідь на 1000 і 1 питання, та й самі випитають чи все гараз і чи не треба допомога, діляться цінними порадами.

В компанії цінують розвиток та мотивацію: в базі доступні класні курси, книги, вебінари.
Щомісяця Performance call, де обговорюємо мій прогрес та можливості для вдосконалення. Це чудово мотивує.

Корпортаивна політика і соціальна відповідальність компанії потужні. Перераховувати можна довго, але відмічу саме ініціативу та підтримку команди: хорошою традицією стали доданти на ЗСУ в якості подарунків на Дні народження (чекаю, щоб швидше повернулись чудові букети квітів).

Дякую командо, разом ми щодня стаємо кращими :)

Підтримали: Halyna YurchenkoKate Pavuk

Доброго дня, рекрутер даного агентства 2 рази не з’явився на інтерв’ю, про яке попередньо домовлялись. Прошу звернути на це увагу. Дякую.

Андрію, доброго дня!
Нам шкода, що виникла така ситуація. На жаль, рекрутер, з яким вам призначали інтерв’ю, пішла на лікарняний і була вимушена продовжити його, а наш сорсер вчасно не попередила вас і не запросила іншого рекрутера на інтерв’ю.
Ми обов’язково уникатимемо таких помилок у майбутньому.
З повагою, команда Talentuch.

I have worked at Talentuch for almost 2 years. Every time I think about that period I realise that it was one of the best moments in my life.

Learning opportunities: I learnt a lot during these two years. When I came I knew nothing about tech recruitment, and after some time I was already leading the team and teaching other people how
to source and attract candidates.
Another example: once I came to my managers suggesting that I’m over growing my current role and they created a modified role for me — that’s something you are likely not to experience with other companies.

Flexibility: I could work from any place I wanted. When I had some urgent needs — management supported me and I could be flexible.

Management: You can work in the best company in the world, but if you have a bad manager — you will be demotivated and will have burnout. At Talentuch managers really care about you, giving you opportunities to grow and reaching your best. It’s a company with an open culture where everyone has a voice. Also, managers always shared feedback with me which helped me grow faster.

Impactful work: Every day I felt that my efforts matter. I got many challenging tasks, but they all brought great results for clients and candidates.

Overall, I am so glad I worked at this amazing company. Without Talentuch I would not be where I am now. Thank you! ❤️

Підтримали: Alina BasiukHalyna Yurchenko

Talentuch — моя перша компанія, з якої почався мій шлях IT Рекрутера. Пропрацювала у компанії 1 рік і це був дуже насичений, цікавий та активний рік :) За цей період я спробувала багато чого нового, навіть встигла побути Тім Лідом для невеличкої команди, проводила перезентації, спілкувалася напряму з іноземними клієнтами. Засновник компанії Віолета дуже відкрита, завжди готова допомогти й піти на зустріч, вислухати, прийняти пропозиції. Тут класна атмосфера, де будь-які ідеї не залишаться непоміченими, а потяг до нових знань завжди буде підтриманий.
Тоді ще, 4 роки тому, можливість працювати віддалено тільки набувала обертів і все ще це не зовсім сприймалося багатьма компаніями, але компанія Talentuch була на крок попереду і вже тоді я могла вільно розпоряджатися своїм часом. Найцінніше, коли тобі довіряють і ти розумієш, що кожна вакансія — це твій власний проект, за який ти несеш відповідальність.
Наразі, знаю, що Talentuch багато вкладає у розвиток своїх співробітників, а також проводить інтернатури. Це класна можливість! Тож, точно готова рекомендувати компанію для усіх, хто хоче спробувати себе у міжнародному рекрутингу!

Підтримали: Kate Pavuk

Мала чудову нагоду співпраці з компанією Талентач у 2019 році. Компанія у той період ще знаходилася на етапі становлення, але вже тоді вражала своїм професійним менеджментом, лаконічністю у бюрократії, дійсно працюючими процедурами та мануалами. Для мене дуже важливим завжди є клімат у колективі, з цим все було дуже добре. Керівниця та власниця компанії — Віолета Стемасова, справжній лідер, постійно рухається вперед и надихає, мотивує команду, реагує на зворотній зв’ язок. Я можу сміливо рекомендувати Талентач всім, хто шукає розвитку у сфері міжнародного рекрутингу. Бажаю компанії розвитку та успіху!

Підтримали: Halyna YurchenkoKate Pavuk

Я працювала в Талентачі з 2017 по 2020 рік. Це була моя перша робота і я дуже вдячна за те, що в мене повірили і взяли на борт. Я займала різні позиції: почала як рекрутер, через пів року стала тім лідом, займалася також HR-ськими тасками. Згодом переключилася на асистента біз дева і останній рік працювала контент-менеджером. А все тому, що коли я відчувала, що те що я роблю не до кінця «моє» мій менеджер і фаундер компанії Віолета Стемасова давала мені можливості і інтрументи для того, щоб я пробувала і розвивала нове. І це те, чим Талентач для мене особливий: тут з вами поділяться цінним досвідом, навчать рекрутинги і не тільки, дадуть можливість безпечно вийти з «зони комфорту». Тому якщо ви хочете спробувати себе у роботі в HR-агентстві яке працює на міжнародний ринок, потрапити в англомовне середовище і взагалі скілово прокачатися в цій сфері — однозначно пробуйте :) Нотка сентиментальності: Хочу подякувати Віолеті Стемасовій за підтримку, віру, досвід і гибкість...таких відкритих для можливостей та скілових менеджерів важко знайти! Дякую Олені Шаховій, яка на момент мого першого року в компанії була HR-менеджером, яка також повірила в мене і рекомендувала для оферу. Її підтримка дуже мені допомагала! Та хочу подякувати моїй команді рекрутерів, чудових людей, з багатьма з яких я підтримую стосунки і після Талентачу: Михайло та Михайло, Ірина, Мілена, Аліна, Екатерина та інші. Дякую цій компанії і бажаю всіляких досягнень, розвитку і якомога більше закритих вакансій!

Я працюю у Talentuch не так давно, але цього цілком достатньо, щоб впевнено заявити, що це більше ніж просто компанія.
У німецькій мові є класне слово «geborgenheit», яке у перекладі означає «відчуття захищеності та комфорту». Воно неймовірно точно описує перебування у Talentuch. Саме тут можна зустріти круту команду однодумців, яка буде допомагати з розв’язанням усіх проблем і направляти у правильне русло. Компанія надає можливість спробувати себе у новій професії та розвинути навички та знання. Для цього потрібно лише сильне бажання та мотивація.
Зручний графік, підтримка 24/7, дружня команда, безліч освітніх матеріалів, різні бонуси — це лише маленька частинка того, що можна отримати тут.
Talentuch — це місце, де хочеться працювати та розвиватися ♥️

Worked at the Talentuch company a few years ago and it’s time for one more thanks to the Talentuch.

Wanna say that it’s the right choice for those people, who are looking for motivation, new possibilities and improvements as a professional.
Management always wanna be on your side and they really believe in their Recruiters more than even Recruiters themselves:)

If you are looking for a Job and come to read the comments on DOU to decide which company you should choose — definitely this one.

Підтримали: Alina BasiukHalyna Yurchenko

Восени буде 2 роки в компанії, а ніби все життя :)

Дуже хотілося б виділити те, як менеджмент намагається для кожного співробітника знайти «своє» місце. Навіть якщо для цього треба буде створити нову посаду в компанії!

Тут точно вийде проявити всі свої таланти і використати їх в роботі, аби лише було бажання.
Одним словом, компанія — ніби механізм, а ми в ній — деталі, без яких ні механізм не працює, ні деталі не можуть проявити свій основний функціонал і можливості.

А щеее, тут тестують 4-денний робочий тиждень. Якщо це не круто, то взагалі що таке «круто»?

Работаю в Talentuch уже 4+ лет.

Началось всё с того, что я искал работу, пока учился на магистра. Создал пару новых резюме на ворке и оставил в надежде. Через несколько дней мне позвонили, провели мини-интервью, проверили английский коротким разговором — и после пригласили в офис.

Я бы не работал здесь так долго, если бы мне не нравились удобный рабочий график, работа онлайн, и достаточно высокий уровень корпоративной культуры, который, среди прочего, проявляется во взаимном уважении коллег, в предоставлении разумной свободы действий, руководстве, всячески идущем навстречу профессиональному развитию и адекватной работой с ошибками.

Я працюю тут вже 3 місяці, тож вже маю сформовану думку про цю компанію. І вона позитивна: команда крута, всередині колективу склалась приємна екосистема, налагоджена система фідбеків про роботу, критика завжди конструктивна, заохочення ініціативи теж присутнє. Також компанія постійно розвивається, за цим хочеться спостерігати, всередині цього хочеться знаходитись. Перевагою, звісно, є те, що тут дають шанс спробувати себе в новій професії, достатньо мати хороший рівень англійської, бажання та підійти по софт скілам, щоб бути рекрутером або сорсером. Особисто я радила багатьом друзям їх інтернатуру, бо маю виключно позитивний досвід.

Підтримали: Halyna YurchenkoDaria Skoryk

Я у Talentuch не так давно, але хочу поділитись свіжими враженнями. Match стався ще під час скрінінгового інтер’ю, яке для мене одночасно стало й кар’єрною консультацією: без жодного натяку з моєї сторони, Віолетта Стемасова наче крізь воду побачила, що мені насправді подобається, вдається, і що цікавить, і спрямувала мене на іншу позицію, податись на яку завчасно у мене не вистачило сміливості через відсутність досвіду. Але Тalentuch повірили у мене і створили усі умови для швидкого, а головне якісного розвитку: структурований доступ до освітніх матеріалів та курсів, щоденна консультація впродовж місяця, підтримка 24/7 — на освітніх платформах така пропозиція коштує шалених грошей, а у Talentuch за твій же розвиток платять тобі! Доречі, доступ до крутих навчальних програм не лише за своєю спеціалізацією, але і за суміжними. У компанії цінують проактивність та ініціативу, довіряють проекти навіть новачкам, це заряджає:) Тут дійсно почуваєш себе частиною команди, співтворцем. Далі буде, але післясмак моїх перших дотиків із Talentuch свідчить про легкість, тепло, професіоналізм та щирість.

Проходила собеседование в данную компанию. Очень располагающая, спокойная, дружелюбная обстановка, пока в диалог не включается Татьяна Мадудина, после разговора с которой желание работать в компании пропадает. Фраза «А как Вы раньше могли заниматься переводом с таким английским?» или претензия ко мне, что я не могу озвучить желаемую зп, так как планирую идти на part-time и еще не знаю, какая часовая нагрузка у меня будет, не является показателем профессионализма Татьяны.

Не знаю насколько данное впечатление можно списать на мои стресс, волнение и несовершенное владение разговорным английским, но мой молодой человек, который работает разработчиком в одной из самых крупных IT компаний Украины и имеет достаточно большой опыт общения с HR персоналом, со стороны наблюдал за собеседованием и был, мягко говоря, в шоке тоже.

Добрый день, Екатерина! Нам жаль, что Вы услышали и восприняли вопросы о вашем опыте и желаемой зарплате таким образом. Ни в коем случае не хотели вас обидеть либо как-то задеть. C уважением, Виолетта Стемасова, Талентач