talentC

Київ, Україна

7 березня 20:04

Ярослав Характерник, Golang Developer в DocHQ

Фальшива рекрутингова агенція, про яку відсутня можливість знайти юридичну інформацію. На сайті ця інформація відсутня, в українських реєстрах теж.

Усюди пусто:

Сайт talentc.tech зареєстрований 31 січня 2023 року, а в профілі компанії на DOU вказана інша дата:

Ми — українська рекрутингова агенція повного циклу з екосистеми Genesis.

З 2014 року ми допомагаємо наймати кращих кандидатів та масштабувати команди провідних бізнесів України та світу.

На головній сторінці сайту, в самому низу, є форма «Зв’язатися з нами» з обов’язковою галочкою «Я даю дозвіл на обробку та збереження моїх персональних даних», без інформації про те, як ваші персональні дані будуть оброблятися.

Підтримали:  Artem Kroshka Oleksandr Kirsanov

Ярославе, добрий день.

Це Євгенія, Head of Talent Marketing в talentC. Повертаюсь з відповідями на ваші коментарі.

1) talentC — це бренд, а не окрема юридична особа, тому в реєстрах компаній не знайдеться відповідник за цим найменуванням.
Ми працюємо на міжнародному ринку, допомагаємо бізнесам знаходити спеціалістів, а українським фахівцям — працевлаштовуватися як в Україні, так і за кордоном.

2) 2014 рік — це рік початку роботи в екосистемі Genesis і точка відліку експертизи команди.
У 2023 році ми залучили зовнішніх клієнтів за межами екосистеми, тому створили власний бренд і запустили сайт.

3) Щодо персональних даних у формі «Зв’язатися з нами» на нашому сайті — ми обробляємо лише ту інформацію, яку користувач вводить у форму самостійно. Детальніше про нашу практику роботи з персональними даними можна прочитати у Політиці приватності: www.talentc.tech/privacy-policy-ua-1

Після мого відгуку про вашу фальшиву рекрутингову агенцію talentC ви оновили форму «Зв’язатися з нами».
Було:

Я даю дозвіл на обробку та збереження моїх персональних даних

Стало:

Я даю дозвіл на обробку та збереження персональних даних відповідно до політики приватності.

На вашому сайті досі відсутня юридична інформація, тому поки ви фальшива рекрутингова агенція, до якої відсутня довіра.

То яка юридична особа обробляє персональні дані, які користувачі вводять на сайті www.talentc.tech, та несе відповідальність за їхнє збереження відповідно до законодавства, можете сказати, Євгеніє?

Якщо ви працюєте з ЄС, то маєте вказувати свою юридичну інформацію на сайті згідно зі статтями 13 та 14 GDPR.