18 вересня 2023 15:29
У житті кожної людини є моменти, коли ви відчуваєте, що стали частиною чогось надзвичайного, і я щаслива, що 3 роки тому знайшла таке місце в цій рекрутинговій компанії. З позиції Junior Sourcer, я зростала крок за кроком під крилами талановитої команди, яка навчала мене всьому з нуля. Але не лише навички важливі, а й те, як тебе оточують: тут завжди чекали на мене люди, готові підтримати, допомогти, посміятись та разом пройти будь-які випробування.
Бюрократія відсутня як клас повністю, а взамін — атмосфера відкритості та ініціативності. Я мала честь спілкуватися з клієнтами та кандидатами з усього світу, завдяки чому розширила свій горизонт та пізнала різноманітні культури. Я на 100% впевнена у кожному члені нашої команди — ми як родина, яка завжди поряд. Компанія дає можливість кожному розвиватись в середині команди, та досягати великих результатів.
Внутрішні активності, такі як Speaking club, та додаткові навчання, додають різноманіття в робочий день та допомагають нам ставати ще ближчими один до одного. І якщо говорити про випробування, компанія виявилась незламною під час повномасштабних глобальних викликів, зберігши не лише штат, але й надавши нам неймовірну підтримку.
Зараз я маю честь бути на позиції Sourcing Team Lead / Head of Quality Control. Це подорож, протягом якої я зростала як спеціаліст і лідер, але що найважливіше, я зрозуміла, що люблю та пишаюсь своєю командою кожного дня. Спасибі Talando за незабутні спогади, можливості та велике професійне майбутнє!