Talando

Київ, Бірмінгем (Велика Британія), Братислава (Словаччина), Лондон (Велика Британія)

Харківська школа архітектури, разом із компанією Talando, здійснювала пошук виконавчого директора для ХША.

Протягом усього процесу була відчутна висока залученість та професіоналізм рекрутера на кожному етапі.

Харківська школа архітектури може впевнено рекомендувати компанію Talando як надійного партнера у сфері рекрутингу!

З повагою,
Ректорка Харківської школи архітектури
Мацевко Ірина

Співпраця з командою Talando залишила лише позитивні враження.
Ми звернулися із запитом на пошук розробника 1С та бізнес-аналітика.
Команда швидко занурилася у специфіку наших вимог, продемонструвала глибоке розуміння ринку та високий рівень залученості.
Вже протягом місяця обидві вакансії були успішно закриті.
Приємно вразили темпи роботи, якість підбору кандидатів і професійність рекрутерів, які підтримували постійну комунікацію та пропонували релевантних спеціалістів.
Рекомендуємо команду Talando як відповідального та компетентного партнера у сфері рекрутингу.

Співпрацювали з компанією Talando у пошуку 3D Designer.
У процесі знайомства з кандидатами відзначили високу відповідність їхнього профілю нашим вимогам.
Вакансія успішно закрита, і ми залишилися дуже задоволені результатом!

Ми є компанією Technobud Group. Зверталися до компанії Talando з метою пошуку головного бухгалтера. Залишилися задоволені співпрацею: команда працює прозоро та системно, щотижня надає звіти про виконану роботу, оперативно інформує про ситуацію на ринку праці та пропонує ефективні рішення для прискорення пошуку кандидата.

У житті кожної людини є моменти, коли ви відчуваєте, що стали частиною чогось надзвичайного, і я щаслива, що 3 роки тому знайшла таке місце в цій рекрутинговій компанії. З позиції Junior Sourcer, я зростала крок за кроком під крилами талановитої команди, яка навчала мене всьому з нуля. Але не лише навички важливі, а й те, як тебе оточують: тут завжди чекали на мене люди, готові підтримати, допомогти, посміятись та разом пройти будь-які випробування.

Бюрократія відсутня як клас повністю, а взамін — атмосфера відкритості та ініціативності. Я мала честь спілкуватися з клієнтами та кандидатами з усього світу, завдяки чому розширила свій горизонт та пізнала різноманітні культури. Я на 100% впевнена у кожному члені нашої команди — ми як родина, яка завжди поряд. Компанія дає можливість кожному розвиватись в середині команди, та досягати великих результатів.

Внутрішні активності, такі як Speaking club, та додаткові навчання, додають різноманіття в робочий день та допомагають нам ставати ще ближчими один до одного. І якщо говорити про випробування, компанія виявилась незламною під час повномасштабних глобальних викликів, зберігши не лише штат, але й надавши нам неймовірну підтримку.

Зараз я маю честь бути на позиції Sourcing Team Lead / Head of Quality Control. Це подорож, протягом якої я зростала як спеціаліст і лідер, але що найважливіше, я зрозуміла, що люблю та пишаюсь своєю командою кожного дня. Спасибі Talando за незабутні спогади, можливості та велике професійне майбутнє!

Підтримали: Vlada LiashchenkoTaisiia Mliuzan

Найкраща компанія з найкращою командою! І Це аж ніяк не перебільшення і зараз розповім чому. Працюю в компанії вже понад 2 роки і за цей час у мене не виникло бажання змінити компанію. Це чи не найкращий показник, чи не так? :) Я прийшла у компанію на посаду IT sourcer. Оскільки мій попередній досвід ніяк не був пов’язаний з цим напрямком, все для мене було новим і маловідомим, що, відповідно, викликало у мене занепокоєння: чи зможу я впоратись з поставленими задачами. Та це неприємне відчуття дуже швидко розвіялось завдяки діям моїх колег. Повна підтримка всієї команди мене не просто вразили, а добряче збили з пантелику, Велика кількість навчальних матеріалів, пряма допомога колег у вирішенні задач, залученість у всі процеси команди, допомогло мені швидко освоїтись, досягати успіху та рости. Talando дбає про професійний та особистісний розвиток кожного з команди і пропонує різні варіанти розвитку та росту, завдяки чому тут зараз зібралось коло професіоналів, які здатні вирішувати надскладні задачі. Зараз я пробую свої сили, як business developer і, як показує досвід — все вдасться!.

Підтримали: Vlada LiashchenkoTaisiia Mliuzan

С января 2020 года я начал работу в CNA IT. Начал я рисерчером. До этого не имел вообще ни малейшего опыта в этой сфере и смутно понимал о работе в этом направлении. Но я имел большое желание и команда CNA IT дала мне такой шанс. На сегодняшний день я уже прошёл испытательный срок и являюсь полноценным членом компании, что не может не радовать. И я знаю что у меня здесь есть всё для роста, как профессионального так и как личности в целом. По-поводу компании хочу сказать, что это компания с наивысшими уровнем качества предоставляемых услуг, где работают профессионалы своего дела. Так же не могу не отметить взаимоотношения в команде, мы все тут как одна семья. Я ощущаю поддержку как на работе, так и за её пределами. Вообщем всё супер. Я очень рад, что теперь я тоже часть CNA IT

Підтримали: Tatiana ChesnokovaVlada Liashchenko

Летом исполнится год, как работаю в CNA IT. Ранее не имела опыта в сфере рекрутинга. Команда поверила в меня и дала мне возможность освоиться. За это время я выросла профессионально, научилась настоящей работе в команде. Отношения в коллективе невероятно тёплые и насыщенные. Возможность работать в компании мирового уровня — крутой профит. Общение с носителями разных языков, ежедневная мотивация менеджмента, настоящие достижения — вот, что необходимо для работы мечты. Я пришла рисёрчером, сейчас достигла уровня Strong Middle IT Recruiter. Не думала, что такой рост возможен так быстро. Возможность обучаться, набираться опыта, взаимодействовать с менеджментом разного уровня — внушающие бонусы (помимо материальных, которые тоже весьма хорошие). Конференции, каждодневный тимбилдинг, необходимые обучалки и прочие штуки, — что ещё нужно :) Спасибо за то, что поверили в меня, теперь я понимаю, как это по-настоящему любить то, что ты делаешь!

Работаю в компании больше года, CFO . Хочу отметить менеджмент компании, который выстроен на абсолютно противоположной системе к большинству украинских компаний (только «кнуты», а «пряником» считается выплата положенной вам зарплаты), а именно — партнерская поддержка и постоянная мотивация. Мы часто устраиваем Team Building, собираемся на внутренние конференции сети CNA Internatioal в разных странах. Компания вкладывает в обучения сотрудников, мотивирует по достижению личных целей каждого из команды.
Welcome

Работаю уже больше двух месяцев здесь в качестве IT Recruiter, все нравится. Могу с точностью сказать, что сотрудники здесь любят свое дело и разбираются в нем на уровне ярого начинающего программиста, который с жадностью поглощает тонны информации из разных источников по всем сферам IT и может качественно поддерживать беседы с техническим уклоном. То есть, образно говоря, если Вы Senior PHP разработчик, имеющий 9,5 лет опыта работа с highload системами, Вам точно не предложат делать CRUD-приложение для сайта школьной библиотеки ;)
Просто напишите кому-то из нас и убедитесь сами!