TAB Apps

Київ, Суми

Я працював в TAB Apps на позиції Unity Developer протягом 8 місяців і хотів би поділитися своїми враженнями.

Люди, з якими мені довелось мати справу в TAB Apps, дуже працьовиті, дружелюбні та відкриті до допомоги. Також сподобалось, що в мене була певна свобода у виборі технологій для вирішення задач. Та й самі задачі були напрочуд цікавими і корисними в плані профейсійного розвитку.

Окреме дякую HR Олександрі, з якою було дуже приємно мати справу, починаючи зі знайомства і завершуючи моїм виходом з компанії.

А співзасновник (і по факту ще й менеджер) Діма — то взагалі неймовірна людина. Надзвичайно працьовитий та енергійний. Бажаю яскравих успіхів йому і компанії загалом!

Рекомендую

Підтримали: Oleksandra Paramonova

Міша, я дуже дякую тобі за фідбек. Це дуже цінно 🫶🏼 Дякую за час у TAB Apps!

Перейти до дискусії

У даній компанії я працював на позиції Android Developer. Можу сказати, що компанія пунктуально і точно виконує свої зобов’язання по відношенню до працівників. Колектив складається з різноманітних особистостей, які можуть і робочу проблеми допомогти вирішити, і підтримати розмову на популярні теми. Задачу, яку потрібно зробити, задає менеджер, а інструменти для вирішення обираєш самостійно — чудовий простір для навчання новим технологіям. Роботою у компанії залишився задоволеним. Компанію рекомендую.

Стас, дякуємо за відгук!

Перейти до дискусії

Ця компанія — супер! Тут працюють дуже круті люди, які вміють працювати разом. HR-відділ завжди готовий допомогти, а керівництво відкрите до нових ідей. Рекомендую всім, хто хоче розвиватися у сфері розробці андроїд додатків.

Підтримали: Oleksandra Paramonova

Андрій, дякую за твій відгук!
Було максимально приємно попрацювати з тобою 💫😊

Собеседование с TAB Apps Oleksandra Paramonova, HR manager

В первую очередь хочу поблагодарить Александру, так как она была первым HR (за этот год) и ей пришлось вытерпеть 29 минут не структуризированного текста про меня и мои проекты.

Про процесс.
• Первая часть — это рассказ про компанию, потом я про себя. Александра была мало общительной и улыбчивой, на это, думаю, были свои причины. Шансов на техническое собеседование совсем не было (первое собеседование = тренировочное). Провёл транскрибацию аудио в текст для детальной подготовки к следующим собеседованиям. Ничего не ждал, НО со мной связались через день и пригласили на вторую часть (техническую).

• Вторая часть — это была встреча одновременно с Ромой(тех), Максом(менеджер) и HR (Саша). Впечатлений было много и у меня и у собеседников.
Подробнее про tech часть: вопросы самые обычные, но беседа получилась достаточно насыщенная. Вышел неплохой обмен опытом и лёгкая дружеская беседа.
Интересные моменты беседы с Максом: диалог получился на одном дыхании, вопросы были про ментальное состояние и больше про психологические моменты. Менеджеру не понравилось, что являюсь студентом, т.к. у компании был плохой опыт с такими работниками. Кстати интересный вопрос про выгорание был 😅
В целом мне сказали комплименты, прикольнулись что я буду писать проекты как бешеный, но есть ещё другие кандидаты.
Всех искренне поблагодарил, было Вау. Новый опыт — новые возможности. Личные ожидания на job offer были ≈ 6/10.

Через два дня feedback: решение приняли в пользу другого кандидата, т.к. у него больше опыта работы с утилитами и их софтом. Претензий нет — всё честно 👌

Sum-up: приятная молодая команда, как минимум, советую познакомиться и пообщаться!

Олег, привіт! Дякую тобі за щирий фідбек про проходження інтервʼю на позицію розробника. Мені було приємно поспілкуватись з тобою і дізнатись про твій досвід роботи. Щиро бажаю тобі успіхів у пошуку роботи мрії!

Перейти до дискусії

Чудова компанія, чудовий work-life balance

Підтримали: Oleksandra Paramonova

Дякую Саша, були дуже раді попрацювати з тобою!

Перейти до дискусії

В цілому лише позитивні емоції. Компанія завжди ставить працівників на перше місце. Завжди можна вносити свої ідеї та побажання, знаючи, що це не залишиться без уваги.
Я дуже задоволений своєю роботою в цій компанії.

Підтримали: Oleksandra Paramonova

Сергію, дякую тобі за фідбек. Ми також дуже раді, що ти обрав нас!

Перейти до дискусії

Найкращий колектив, все просто і відкрито. Своя весела та творча атмосфера. Кожну ідею або побажання можна швидко обговорити та втілити у життя. Працюю вже 2,5 роки і планую далі!

Діма, дякую за фідбек! Далі — більше 🚀