SysGears

Київ, Львів, Дніпро

21 вересня 13:39

Iryna Gushchyna, Lead Generation manager в SysGears

Я завершила свій випробувальний термін в SysGears, і думаю, що настав час поділитися своїми першими враженнями про компанію.

Щодо першого знайомства з компанією — я світчер, і до цього декілька років працювала рекрутером в сервісних компаніях, тому при виборі компанії для розвитку в іншому напрямку, я була дуже обережна і хотіла знайти «ту-саму» people-first культуру, якої, я вже думала, що не знайдеш в реаліях ринку 2023. І що ви думаєте? Знайшла. Шлях від першого відгуку до отримання офферу був доволі довгий, але ще після першої зустрічі з рекрутинг командою SysGears, я чітко вирішила, що хочу потрапити саме до цієї команди, адже тут тобі не розповідають про work-life balance та people-centric culture, тому що це популярно говорити кандидатам зараз, а тому що це дійсно культура компанії — тут кожен піклується про побудову якісних і прозорих взаємовідносин, і буквально збільшившись в 2 рази, команда не втратила цього бачення, а, навпаки, продовжує розвивати його. І так, пройти всі етапи співбесід комусь може здатися важко, але саме так визначається реальний метч кандидата з компанією.

Сама робоча атмосфера — можу з упевненістю сказати, що у мене шалена і супер позитивна команда, яка підтримає тебе на всіх етапах і поділиться своїм досвідом. Тут немає бюрократичних і токсичних відносин, а твоя думка має значення з першого дня роботи. Я відчула, що за перші 3 місяці роботи я значно покращила свої знання та навички. І що не помилилася у виборі нового напрямку та команди SysGears. І я дуже вдячна за це всій команді SysGears, а особливо моєму ліду та Sales команді.

Щодо бенефітів — то команда піклується про всі аспекти вашого життя, від професійного розвитку та вдосконалення англійської мови до well-being, і завжди розглядає впровадження додаткових бенефітів, відштовхуючись від потреб співробітників.

Побачимо, що буде далі. Але я впевнена, що можу рекомендувати цю компанію своїм друзям та знайомим.

Підтримали:  Kazakova Viktoriia Elena Taran