7 серпня 16:56
Працюю два роки в компанії. За цей відчув, що таке бути частиною великої команди. За ці два роки виріс сам і компанія. Дуже приємно знати що компанія робить все задля розвитку. За ці два роки я побачив і переконався, що майже увесь дохід йшов в подальший розвиток, кількість працівників збільшилась майже вдвічі, відчинився новий офіс у Львові, у Дніпрі переїджаємо на новий більший та комфортніший офіс. Відчувається , як з розвитком компанія ділиться своїми досягненнями: створіює можливості для того щоб слідкувати за здоров’ям, своїми хоббі, розвитком, допомогає в складних ситуаціях. Я вірю в цих людей і радий бути частиною цих людей. Поки ця компанія не велика як такі кити як epam, softserve, але вона стрімко рухається вперед і незабаром буде зе більши китом. Дякую вам Sysgears! Ви круті!
Окреме дякую хочеться передати лідам Бондар Всеволоду і Олегу Єрмолаєву, які вірили в мене і дали всі можливості аби стати розробником. Ці два чоловіка на своєму місці і знають, що роблять. Дуже рівняюсь на вас!