SysGears

Київ, Львів, Дніпро

10 квітня 12:23

Artur Sanzharovskiy, Java developer в В пошуках

Проходив стажування у цій компанії на позиції Scala-developer. Потрапити сюди було за велике щастя, не тільки тому що я не мав комерційного досвіду та під час пошуку першої роботи зіткнувся з відмовами та тотальним ігноруванням рекрутерів інших компаній, а й тому, що ця компанія проводить дійсно адекватне стажування: з ментором, особистим цікавим проєктом та підтримкою 24/7 без жодних докорів за те, що ти чогось не встигаєш або не розумієш з першого разу.

Стажування комерційне, за кожен завершений проєкт мені сплачували стипендію, що є додатковою мотивацією.

Також неймовірно вдячний за можливість дистанційного стажування, під час якого немає потреби переїжджати в інше місто завчасно.

Велика шана рекрутерам, чиє гарне ставлення мене здивувало: вчасні відповіді за запитання, гарна українська мова, супровід від поданого резюме до останнього проєкту, — таке людське ставлення підкупає, і вже після першої співбесіди, я зрозумів що припиняю розсилання резюме, бо це саме те місце, і ті люди, з якими я хочу працювати найближчі роки.