31 жовтня 2022 2:07
Очень и очень неприятные впечатления об этой компании. Откликнулась на вакансию «UX/UI Designer». Мне дали тестовое, достаточно объемное, за бесплатно, я согласилась, потратила 2 дня на его выполнение, описала процесс работы, постаралась очень над идеей. Так как мне импонировала эта компания, я очень хотела стать ее частью. В итоге не фидбека не ответа, ничего, на мои вопросы о том когда все-таки ждать хоть какого-нибудь ответа — тишина. Это неуважение к чужому труду и банально к человеку. Я максимально не советую эту компанию, так как уровень ответсвенности и уважение равен нулю. Не тратье свое время зря, успехов!
Аліно, дякую, що зацікавились нашою позицією та звернули увагу на проблему в опрацюванні Вашого фідбеку!
Надання зворотнього зв’язку є обов’язковою частиною нашого процесу оцінки тестових завдань дизайну. Працюючи над фідбеком, дизайн відділ має на меті не тільки дати відповідь, чи кандидат підходить на позицію, а й, якщо можливо, надати більше інформації, яка може бути цікавою для кандидата, незалежно від результату. Це займає час, проте, ми впевнені, що це дуже важливо.
Ми постійно працюємо над тим, щоб всі процеси взаємодії з нашими майбутніми колегами працювали бездоганно. А на випадок, коли виникає помилка в обробці завдань, є декілька каналів, через які кандидат може оперативно отримати допомогу або запитати додаткову інформацію по завданню, чи часу перевірки. Ми завжди охоче допоможемо, а будь-яке питання буде негайно вирішено!
Аліна, дякуємо ще раз за Ваше звернення та час, і ми шкодуємо за ситуацію з фідбеком. Щиро бажаємо мирного неба, цікавих задач та професійного зростання :)