13 травня 2025 3:51
Працював в компанії з 2017 по 2019 роки, на той момент локація була біля метро Театральна, був мобайл автомейшн/ юай/ бекенд куа, мені повезло і я працював з командою сильних розробників та дуже класним менеджером (Антон Крижановський привіт), дуже радовало що не було обмежень щодо впровадження ідей, мав можливість впливати на рішення в команді та вносити зміни в дизайн для попередження ботлнеків, в компанії доволі дружня атмосфера та багато класних людей (не факт що зараз вони ще працюють в компанії).
Пам’ятаю як мене ще мідлом приймали на роботу, коли про автоматизацію мобілок я знав практично «нічого», але був готовий вчитись і розвивати цей напрямок, після співбесіди з Антоном, ми домовились, що я зроблю тестове і якщо я зможу за тиждень підняти автоматизацію аплікейшина на Appium то він мене візьме в команду. Що ж, своє слово він дотримав і далі у нас було 2 рочки плідної роботи.
З компанії я вийшов з дуже підрісшим багажом знань що дало мені змогу отримати позицію в наступній компанії в доволі тяжкі часи для ринку хайрінгу в ІТ.
Дякую за співпрацю і успіхів нас всім)