9 вересня 11:00
Пропрацював у компанії більше трьох років, і цей період був надзвичайно важливим у моєму професійному становленні. Почав свій шлях як trainee після завершення навчальних курсів, і ця компанія стала моєю першою ІТ-компанією. Тут я здобув неймовірний досвід, працюючи над цікавими та важливими проектами.
Особливо цінними були люди, які оточували мене: їхня підтримка та бажання ділитися знаннями допомогли мені швидко адаптуватися та розвиватися як спеціалісту. Завдяки команді я зміг зростати, отримуючи цінні навички та досвід, що безумовно знадобляться в подальшій кар’єрі.
Компанія в цілому створює чудову атмосферу для професійного розвитку та зростання. Вона постійно стимулює своїх співробітників до вдосконалення, надаючи безліч можливостей для навчання та розвитку нових навичок. Підтримка з боку керівництва та колег завжди була на високому рівні, що допомогло мені досягти значних успіхів у своїй роботі.