15 листопада 2024 10:56
Нажаль мав досвід комунікації з цією компанією.
Замість заявлених 3 етапів інтерв’ю їх було 5, ну то таке, насправді мені подобалися люди які проводили технічне інтерв’ю та English check interview.
З самого початку я попередив , що не виконую тестових завдань, на що мене запевнили що ніяких тестових у них немає.
Але на самому останньому інтерв’ю з замовником з Італії в кінці розмови коли уже прощалися він сказав: «а давайте ви виконайте тестове», я відповів: «давайте, але якщо заплатите за його виконання», і все — зникли)
І Михайло Цимбала(їх рекрутер) який був супер ввічливий зник, зі словами аля «зараз все вирішимо, у нас міскомунікейшн з замовником виник» )))
Вирішували тиждень, за цей час я втратив офер від іншої компанії.
Але Михайло перепросив за ситуацію, але мені, чесно кажучи, від його перепрошень ні холодно ні жарко.
І ще додав він " я не хочу щоб у тебе склалося погане враження про компанію «, я просто засміявся про себе)))
Який висновок?
Все тягнулося 1 місяць, просто морочили голову.
Аби був закон , який забовязує компенсувати кандидату, який успішно проходить всі етапи інтерв’ю, фінансову частину за витрачений час, то таких би «міскомунікейшинів з замовником» в таких «супер компаніях» , як розпинався Михайло, було би значно менше.
Але є як є
Ви все правильно сказали щодо оплати. Digis, наприклад, оплатив непогано виконання тестового завдання. Був досвід коли і інший работодаець оплатив. Або навіщо витрачати час особи, якщо є оплачуваний випробувальний термін.
Привіт, Вадиме!
Дякую тобі за те, що ти поділився своїм досвідом. Ми цінуємо кожен відгук, який допомагає нам ставати кращими. Нам дуже прикро, що твоя співбесіда склалася не так, як ти очікував. Ми завжди намагаємося зробити цей процес максимально комфортним і прозорим для наших кандидатів. Обов’язково врахуємо твої зауваження, щоб у майбутньому уникнути подібних ситуацій.
Твій досвід підкреслює, наскільки важлива чітка комунікація на кожному етапі співбесіди. Дякуємо, що звернув на це увагу. Зрозуміло, що іноді клієнти можуть внести додаткові вимоги або змінити формат співбесіди, щоб переконатися, що кандидат ідеально підходить для проекту. Ми завжди намагаємося про це попередити, але іноді такі зміни можуть бути несподіваними. Ми робимо усе можливе, щоб покращити цей процес.
Бажаємо тобі успіхів у пошуках нової роботи! Якщо у тебе з’являться питання або пропозиції, ми завжди раді поспілкуватися.
З повагою,
Михайло Цимбала,