19 грудня 2023 0:34
Впринципі тут нижче про це писали, але...Так розумію більшість проєктів це пре-сейли. Проходив співбесіди на DevOps вакансії як з клієнтом, так і інтернал. Сумарно витратив десь годин може 5 свого часу (якщо не більше). Як висновок то клієнт пропав, то передумав підписувати контракт і тп. Проходиш співбесіду з клієнтом — чекаєш десь тиждень-два, тобі пишуть «ну він пропав, давай попробуєм туда». Йдеш на іншу співбесіду, там «передаєм клієнту» і потім тишина. Проходиш ще декілька технічних — «ну клієнт передумав підписувати контракт». Тут виникає таке питання — навіщо витрачати час кандидата якщо компанія ще навіть нічого не підписала і не має впевненості що вакансія актуальна. Вийшло трохи неприємно, так як пішло багато часу який можна було витратити на щось інше. Розумію що складний час, але...
Андрій, дякуємо за Ваш відгук. Ми розуміємо Ваше розчарування через час, витрачений на співбесіди без позитивного результату.
Ми цінуємо час кожного кандидата і намагаємося забезпечити чіткі та своєчасні оновлення щодо статусу вакансій. Для нас важливі ефективні процеси рекрутингу, але, на жаль, іноді ми зіштовхуємось з непередбачуваними ситуаціями на ринку, які виходять за межі нашого контролю.
І для нас справді важливий фідбек. Ваші зауваження допоможуть нам покращити процеси у майбутньому.