8 грудня 2023 21:40
Сьогодні мій останній день роботи в Svitla Systems. Я пропрацювала тут більше 2х років на позиції IT Recruitment Researcher. Це чудова компанія в якій формат роботи remote був налагоджений ще задовго до того, як це стало мейнстрімом =) немає непотрібної бюрократії, все досить прозоро і зрозуміло, справді гнучкий графік і присутня лояльність до працівників.
Рекрутинговий відділ — то любов. Окреме дякую всім з ким працювала в команді.
На мою думку, Svitla Systems — це чудовий приклад компанії, яку заснувала жінка. Вважаю, що багато для кого CEO Наталя Анон — рольова модель, для мене так точно.
Хочу відмітити також різноматні благодійні ініціативи компанії, приємно працювати з людьми, яким не все одно і які допомагають тим, хто цього потребує, особливо в часи війни. Також зазначу, що це справді відповідальний бізнес, ніякої співпраці з росіянами. До цього питань немає.
Тут є можливість рости і розвиватись. Є можливість прокачувати свої скіли і компанія буде цьому спонукати та оплатить навчання.
Була рада бути частиною Svitla Systems. Світло переможе темряву ♥
Якщо отрмали запрошення від рекрутера стати частиною компанії, я раджу розглянути цю пропозицію і приєднатись =)