12 липня 2023 17:30
За 12 років роботи QA engineer я встиг попрацювати в 5 аутсорс компаніях та ще на 2х стартапах. Останні 5 років працюю у Svitla Systems, і це про щось та й говорить).
Для мене тут справді комфортні умови: мінімум бюрократії та менеджменту, максимум свободи дії. Довіра та орієнтованість на результат, а не на процес. До речі, опція працювати віддалено чи з офісу в компанії була задовго до ковіду.
З іншого боку, свобода дій завжди дорівнює більшій відповідальності. Якщо звикли до строгої ієрархії та працювати суто в межах складених інструкцій і нічого більше — дух свободи Вам може сподобатись дещо менше ніж мені).
Крім загальних вражень, ось ще декілька пунктів які мені подобаються у Світлій:
1. Багато проектів з нуля та можливість включатись в проект на стадії формування вимог. Хто любить стартапи і займатись усім — це воно!)
2. Круті колеги інженери
3. Перегляд зарплат у відповідності до перформансу та досягнень
4. Актуальні версії ноутів/макбуків/телефонів/планшетів та девайси для тестування
5. Локальні тех-ком’юніті по різних напрямках включно з QA/QC
6. Гнучкий графік. І ні це не про роботу по вихідних)), а можливість працювати в зручні для мене години. Принаймні так було на тих проектах де я приймав/приймаю участь
А ще мені подобається можливість займатись не тільки поточним проектом, а й долучитись до різних прісейлз активностей чи займатись тех.статтям для блогу компанії. Повірте, це досить сильно розширує кругозір інженера). Світла організовує досить багато вебінарів та є спонсором конференцій, де можна як і послухати, так і побути у ролі спікера. Хто від всього цього отримує задоволення — я певен, що Світла вам сподобається).