Проходив свівбесіду на позицію Unity Developer. Очікував фідбек пару днів, думаю сам запитаю.
Рекрутер Tetiana Ostrovska просто видалила меня з контактів на Лінкедіні. Я звісно запитав у чаті, але ніякої відповіді не отримав.
Я зрозумів, що не підхожу вам, хоча технічну співбесіду наче норм пройшов.
Дякую за «фідбек», та щасти вам у пошуках.
Працював у компанії кілька місяців.
Загалом, у мене лишилися позитивні враження.
Є дуже сильні інженери, які справді вболівають за свій проект.
Головне, потрібно розуміти, що це стартап який ще шукає свою нішу — буде багато вдалих ( і не дуже ) експериментів.
Що до якості коду: не хочу загравати з NDA, тому лиш скажу, що адекватні ініціативи команда вітає тож у вас буде можливість впровадити свої ідеї :)
P.S. Передаю вітання решті Олександрів у компанії :)
Всі тут так медом ллють в коментарях :) Додам трохи конструктивізму.
Спілкувався з рекрутером про вакансію Senior Android Developer. У вакансії написано «flexible working hours», в мене серед питань на Djinni є теж про гнучкий графік — рекрутер підтвердила, що так, гнучкий. Зідзвонились, поговорили, теза про гнучкий графік в силі. Через кілька днів у скайп (sic!) приходить фідбек: «протягом дня у нас вся команда щільно взаємодіє і типу працювати вранці, ввечері, вночі — нам не особливо підходить».
Чесно, набридло, що компанії поголовно пишуть, що у них «flexible schedule», коли по факту там таким і не пахне. «Можна починати працювати в 9, а можна в 10» — це не гнучкий графік.
Ну і щодо «протягом дня у нас вся команда щільно взаємодіє». Я, звісно, на практиці не перевіряв, та і не зовсім ясно, яка саме «вся команда» (всі 15 Android девів? Фіче-команда?) але зі свого досвіду можу припустити, що це означає «багато теревенів, мало роботи». Хотілося б, звісно, помилятися.
Артеме, дякуємо за ваш коментар! Ми уважні до критики, адже це допомагає нам стати кращими)
Щодо неточності у визначенні поняття «flexible hours», дійсно, як продуктовий стартап ми не працюємо від дзвінка до дзвінка. Наш робочий графік — це креативна робота, кінцевою метою якої є результат.
І так, в нас flexible hours, але заплановані дейліки — це зазвичай ранок.
Surprise — американська компанія, однак, весь R&D знаходиться у часовому поясі України, тому ніяких зустрічей об
А що стосується співвідношення кількості роботи до теревенів, то пропонуємо прийти до нас та спробувати наш ритм і темп, і тоді вже зробити практичні висновки :)
Ніколи не залишав відгуки про співбесіди (ну співбесіда, як співбесіда, що про неї писати). Але в цій компанії процес дуже швидкий та приємний, аж захотілося про це написати. Зайшов на Доу, дивлюся, а тут купа відгуків точно з такими самими відчуттями від компанії як і у мене. Аж не знаю як тут бути оригінальним. Скажу лише що рекрутер Марина дуже професійно вела процес, часті фідбеки і швидкі відповіді. Співбесіди (як технічна, так і з менеджером) — пройшли наче й стандартно, але якось «лампово»). Весь процес (від першого знайомства з Мариною до офера) пройшов трохи більше ніж за тиждень. Я рідко проходжу співбесіди, але якщо порівнювати з тими що у мене були і з тим про що читаю часто на Доу — це дійсно було найкраще.
Теж хочу залишити позитивний фідбек. Підхід до співбесід дуже грамотний, хороші питання, відчувалось що основний акцент був не на знання теорії, а на вміння аналізувати і думати. Разом з тим, на співбесідах була дружня атмосфера і я не відчував жодного тиску чи стресу (ну майже не відчував стресу). Склалось враження що працівники дійсно вболівають за свій продукт і тому ретельно відбирають кандидатів. Також окреме дякую рекрутерам, що швидко відповідали на запитання, повідомлення і не було затримки з офером.
В этой компании со мной случилось лучшее собеседование. Мне очень понравилось общаться с Антоном и Ариной, очень приятные и квалифицированные сотрудники! Час общения прошел очень интересно и информативно для меня. Хоть я и не прошла дальше после тестового задания, но для себя я взяла много полезного. Спасибо вам огромное!:)
Проходил собеседования в компанию. Было очень приятно общаться на всех уровнях. Хотелось бы отметить организацию интервью на высоком уровне, а также профессионализм технических специалистов и рекрутера Наталии. Очень интересные и при этом позитивные интервью . В общем впечатления от общения только положительные.