3 квітня 2025 14:05
Працювала в компанії майже 5 років на одному проєкті, пройшла шлях від агента до тімліда.
Мій досвід у команді був дійсно цінним — потрапила на сильний проєкт, де змогла розбудувати всі процеси. Це дозволило зростати професійно, навчати інших та розвивати команду. Онбординг людей до потрапляння на проєкт добре налагоджений, внутрішня документація доступна, офіси приємні та комфортні.
Однак, незважаючи на сильний локальний менеджмент, загальне враження від компанії як роботодавця — радше негативне.
Плюси:
— Добре прописані процеси;
— Якісний онбординг новачків;
— Красиві офіси .
Мінуси:
— Відсутність базової турботи про співробітників: щоб отримати техніку для роботи, потрібно пройти складний та затягнутий процес, результат якого не завжди передбачуваний;
— Відсутня медична страховка чи будь-які соціальні бонуси;
— Компанія майже не проводить тімбілдингів або внутрішніх подій, що ускладнює нетворкінг;
— Перегляд компенсацій відбувається рідко, і навіть для оверпеформенів пропозиції виглядали демотивуюче;
— Найм переважно змістився за межі України, що засмучує, бо це українська компанія, яка має підтримувати українців, а виходить навпаки;
— Фідбек з боку співробітників щодо цих проблем не враховується — за роки не побачила змін у підході;
Залишалась у компанії завдяки сильному проєкту і людям поруч. Але на жаль, з точки зору розвитку й довгострокової перспективи, компанія не мотивує залишатися надовго.
Рекомендую компанію лише тим, хто потрапить у сильну команду з хорошим менеджером. В іншому випадку — не варто розраховувати на підтримку з боку компанії.
Майє, дякуємо за фідбек і за роки із SupportYourApp. Ми цінуємо ваш внесок у розвиток проєкту.
Шкода, що діяльність, спрямована на створення комфортного та підтримуючого середовища, не була помічена вами або нами прокомунікована. Беремо цей момент до уваги.
Як ви зазначили вище, кожен наш департамент має чітку і налагоджену процедуру. Ці процеси завжди вдосконалюються та корегуються відповідно до запитів та потенційних труднощів, проте нестандартні випадки можуть виникати через непередбачувані обставини, з яких ми так само вчимося.
У нас діє політика компенсації медичних витрат і кожен з команди може користуватися цією можливістю. Однак, ми активно розглядаємо й інші варіанти покращення умов у майбутньому.
Варто зазначити, що SupportYourApp — міжнародна група компаній, родом із України. І у нас в команді дійсно є люди, що знаходяться поза межами України, наші вакансії відкриті по всьому світу. Ми працюємо над тим, аби кожен почувався залученим і відчував підтримку — незалежно від ролі, місцезнаходження чи тривалості співпраці.
Тімбілдинги в компанії є, через географічне розташування команд ми часто обираємо онлайн-формати або локальні ініціативи, які безпечні та доступні для нашої команди. Наприклад, зовсім скоро, Київський півмарафон Незламності 2025, у якому ми щорічно беремо участь. Дякуємо, що в попередні роки ви також були на заході разом з нами. Щорічне святкування Дня народження компанії, майстер-класи, Family day, щомісячний Speaking club, відвідування притулку для тварин, що постраждали від війни, або спільне виготовлення окопних свічок — це лише частина ініціатив, які регулярно реалізуються в компанії.
Щодо України — в умовах війни питання безпеки завжди стоїть на першому місці, тому офлайн події ми дійсно обмежували.
Дякуємо за вашу відвертість. Ми беремо до уваги конструктивні зауваження та надалі працюємо над поліпшенням досвіду нашої команди, де б вона не знаходилася.
Бажаємо вам подальших успіхів у професійному розвитку та нових досягнень 💛