SupportYourApp

Київ, Буенос-Айрес (Аргентина), Вілмінгтон (США), Белград (Сербія)

21 червня 2024 15:33

Катерина Мигдалович, People & Systems Coordinator в SupportYourApp

Працюю в SupportYourApp вже майже 5 років. За цей час працювала як на посаді консультанта підтримки так і менеджера проєкту. На даному етапі, працюю в департаменті HR.

Хоч і в сучасному світі дуже не люблять називати компанію сімʼєю, але за цей довгий час не можу назвати наше комʼюніті якось по іншому: тут всі свої, всі рідні.

Найбільше в компанії люблю наш стиль менеджменту та можливість зростання. Тебе завжди вислухають, допоможуть, нададуть якісний фідбек та направлять в потрібне русло. Керівники департаментів — неймовірно професійні, але в той самий момент прості люди, до яких можна звернутись з будь-яким питанням чи пропозицією, і ніколи не почути «Ти хто взагалі такий?».

Щодо можливості зростання, гадаю відгуки трошки нижче та моя історія підтвердять цей факт. В компанії відкриті до просування своїх людей на інші посади, навіть керуючі. Хочеш робити більше? Пропонуй та роби. Хочеш перекваліфікуватись та доєднатись до іншого департаменту? Скажи про це і починай вивчати специфіку задач. Хочеш зростати? Повідом своєму менеджеру, і як тільки зʼявитьсяможливість — тебе обовʼязково розглянуть. SupportYourApp дуже швидко росте та змінюється: зʼявляються нові департаменти, спін-офф компанії, зони відповідальності. В таких умовах хочеться працювати більше та краще!

За 5 років, я ні разу не відчула, що мене не цінують. Я, в свою чергу, дуже ціную можливість працювати та зростати в такому класному колективі 💛

Підтримали:  Halyna Trychehrub Kristina Sementsova