12 квітня 2024 15:27

Kristina Baranik

Доброго дня!Хочу залишити свій відгук. бо вважаю це трохи не професійно
Буквально тиждень тому я так зрозуміла hr Nika зробила репост у себе на сторінці. в Лінкедін .що ваша компанія набирає людей на проект. якщо його успішно пройти вас можуть запросити на роботу.
Я. відправила своє резюме на пошту. але відповіді так і не отримала. Я пробувала зв’язати з hr але вона просто прочитала мої повідомлення. і не відповідає. як на мене це виглядає не коректно так вчиняти. адже я прочекала цілий тиждень і не отримала жодної відповіді про відбір.

Підтримали:  Viktor K

Христино, вітаю)!
Ви відправили своє резюме і близько 150 Ваших колег також його відправили)
Фізично неможливо вичитати таку кількість резюме+супровідні листи+портфоліо тільки по одній Вакансії, крім того — в описі був їх майже десять, тобто логічно, що і на інші вакансії теж є відгуки, які треба опрацьовувати.
Я ніде не вказала, що в перші 5 днів надам фідбек — тож вважаю ваш висновок що до професійності моєї чи моєї колеги — не доречним.
Нам пишуть, а ще і дзвонять десятки людей, на різні вакансії, рекламні акції, агенства на співпрацю і т.д...
Середній строк розгляну Вакансії загально обумовлений — біля 2-х тижнів, тим паче Ви маєте розуміти конкурентність і кількість QA наразі.
Я обовʼязково вкажу строк в наступній публікації з вакансіями, дякую за підказку)

Удачі в пошуку!

Відповідь від вашої колеги я отримала. тому з вами згідна з приводу відбору і. що це. може. тривати довше ніж зазвичай. Тому ця ситуація я думаю є вирішеною