29 травня 2023 12:51
Пропрацював із Stripo достатньо часу, щоб залишити розгорнутий відгук.
«+»
1. Цікавий проект. Ти розумієш, що ти робиш, для кого і чому саме так. Результати роботи можна «пощупати» і відчути радість від класного продукту. В продуктовій компанії, я вважаю, це найважливіший пункт;
2. Лояльне керівництво та колеги. Іноді стається так, що ти десь застряг, щось не вигрібаєш (психологічне навантаження через війну чи інші обставини), не розумієш куди рухатися. В цьому випадку, достатньо звернутися до колег/керівництва і тобі або підкажуть, що і як зробити (на їх думку, остаточне рішення завжди за кінцевим виконавцем), або підстрахують на якийсь час;
3. Не застійне болото. У компанії є сталі процеси, які пройшли випробування часом, але, якщо в тебе свіжий погляд на процес чи ситуацію — ю а велкам;
4. Плюшки у вигляді віддаленої роботи (можна і в офіс приходити на каву, але ніхто нікого не змушує), психолога, часткової компенсації мовних курсів.
«-» в основному це відсутність стандартних плюшок
1. відсутність мед страхування (кажуть, що з’явиться);
2. немає компенсації спорту.
Як висновок, мінуси в основному це «хотєлкі», а плюси — те, що спонукає і далі зростати
та розвиватися в цій компанії