Проходил собеседование на должность Supporta. Впечатление осталось неоднозначным и скорее негативным.

С одной стороны, продукт действительно интересный и вроде как возможен какой-то рост внутри компании.

После первого ознакомительного интервью меня пригласили на техническое, на котором кажется все вопросы были не про прошлый опыт и навыки, а про то, насколько работа и семья важны в жизни, требователен ли я к себе и к своим коллегам, как я буду здороваться когда подойду к новым коллегам на улице (громко или тихо я подойду ко всем...)

Такой формат выглядит странно для технического собеседования и серьезной компании, какой вроде как является Stripo.

Тим лидом является девушка, и сложилось впечатление что больше ищут девушек на эту позицию

Протягом кількох місяців роботи в цій компанії в мене склалося виключно позитивне враження. Мене оточує чудовий колектив справжніх професіоналів, завдяки чому робоча атмосфера дуже комфортна та сприяє професійному зростанню.
Компанія постійно прагне до розвитку та вдосконалення як свого продукту, так і внутрішніх операцій, створені умови для віддаленої праці і саморозвитку. Stripo це топ.

Пройшов всі етапи співбесіди в Stripo, на жаль на фінальному етапі обрали іншого кандидата, проте хочу сказати що вся комунікація була професійною і вчасною. Цікавий український продукт, ввічливі і приємні рекрутери.

Кілька місяців працюю у Stripo як content writer. Відчуваю, що потрапивши сюди, я росту як фахівець. Для мене було помітно, що компанія піклується про співробітників, особливо в такі важкі часи, як після повномасштабного вторгнення. Це й гідна зп, і забезпечення технікою, і комунікація. Зручний робочий графік, є тімбілдінги та різні онлайн-активності.
У Stripo активно займаються благодійністю і сама специфіка бізнесу спрямована на створення речей, які дійсно допомагають людям, у тому числі з обмеженими можливостями. Тож якщо ви шукаєте для себе цікаві, та ще й корисні проєкти — велкам!

Працюю в Stripo як менеджер партнерської програми.

Тут дуже круто:
+ Робота над цікавими проектами, результати яких можна відчути та оцінити.
+ Керівництво та колеги завжди готові прийти на допомогу, особливо в складні часи.
+ Здорова атомфера у коллективі і легкість у спілкуванні із усіма.
+ Налагоджені процеси та відкритість до нових ідей.
+ Віддалена робота, психологічна підтримка та компенсація за мовні курси.

В цілому атмосфера та баланс між роботою та особистим життям тут на висоті. Реально класне місце для розвитку та росту!

Пропрацював із Stripo достатньо часу, щоб залишити розгорнутий відгук.

«+»
1. Цікавий проект. Ти розумієш, що ти робиш, для кого і чому саме так. Результати роботи можна «пощупати» і відчути радість від класного продукту. В продуктовій компанії, я вважаю, це найважливіший пункт;
2. Лояльне керівництво та колеги. Іноді стається так, що ти десь застряг, щось не вигрібаєш (психологічне навантаження через війну чи інші обставини), не розумієш куди рухатися. В цьому випадку, достатньо звернутися до колег/керівництва і тобі або підкажуть, що і як зробити (на їх думку, остаточне рішення завжди за кінцевим виконавцем), або підстрахують на якийсь час;
3. Не застійне болото. У компанії є сталі процеси, які пройшли випробування часом, але, якщо в тебе свіжий погляд на процес чи ситуацію — ю а велкам;
4. Плюшки у вигляді віддаленої роботи (можна і в офіс приходити на каву, але ніхто нікого не змушує), психолога, часткової компенсації мовних курсів.

«-» в основному це відсутність стандартних плюшок
1. відсутність мед страхування (кажуть, що з’явиться);
2. немає компенсації спорту.

Як висновок, мінуси в основному це «хотєлкі», а плюси — те, що спонукає і далі зростати
та розвиватися в цій компанії

Найкраща компанія з усіх, в яких я працювала. Комфортно, цікаво, з гнучким графіком, колегами-професіоналами та чудовим керівництвом. Компанія росте та розвивається і під час війни, при цьому допомагаючи своїй команді рости та розвиватись теж. Сам продукт дуже сильний, що тільки додає задоволення з ним працювати.

Працюю в Stripo відділенно, але повністю відчуваю себе частиною класної команди, з якою цікаво працювати. Вся комунікація на всіх рівнях з першого дня організована дуже класно — плавно ввели в процес, дали час на ознайомлення з продуктом та на те, щоб зрозуміти, як взаємодіють разні відділи. Окремо надихає те, що в Stripo дуже сильний продукт, з яким цікаво працювати та займатись його просуванням. Тому з мотивацією і натхненням все ок, а достойна компансація праці стимулює додатково)

Працюю в компанії кілька місяців, за цей час можу сказати лиш хороше про компанію. Хороший колектив професійних людей які займаються своєю справою, в такому колективі комфортно працювати і розвивати свої професійні навички. Дуже сподобався процес онбордингу, я б сказав приємно вразив і взагалі усі процеси в компанії гарно налагодженні що дозволяє зосередитись на роботі і не відволікатись на зайве. Також що не менш важливо компанія це стосується як продукту так і внутрішніх процесів знаходиться у постійному розвитку і в пошуку покращень тому навіть те що здавалося б і так добре з часом стає ще краще)

Компанія прекрасних людей і професіоналів! Зі Stripo вже більше року, робота тут нахидає і все сприяє саморозвитку. Stripo, це про здорові відносини з керівництвом і колегами, про всі можливі точки розвитку спеціалістів — менеджмент тебе у всьому підтримує і направляє, про всебічно налаштовані процеси — про продукт і про кожен юніт робітників у ньому, про якісну співпрацю — де кожен може без переживань висказати свою думку, про своєвчасну і достойну компенсацію праці, про відсутність стародавньої бюрократії, про круті зустрічі/тімбілдінги/корпоративи, про гнучкий графік роботи, про любов до своєї справи, про переживання за кожного, про наполегливість до звання бути № 1. Stripo, це 💚

Когда попал в Stripo, был приятно удивлен настроенными процессами внутри команд и компании. Это то, чего мне действительно не хватало. Крутая адаптация, отзывчивый ментор, интересный продукт и великолепная команда. Даже в период дистанционной работы — компания не забывает про сотрудников, тим билдинги, онлайн ивенты.

Це одна з найкращих компаній у якій я працював! Тут все так, як має бути: круті колеги, які мотивовані досягати цілей разом з тобою, адекватне керівництво, свобода дій, мінімум бюрократії з чіткими процесами, цікавий продукт та гарні умови праці.

В команде супер профессионалов STRIPO работаю с конца января 2020 года. И за эти 9 месяцев я приобрела невероятное количество навыков и знаний для работы саппорта в айти сфере благодаря такой крутой команде, которая всегда поможет, научит, объяснит и поддержит тебя во всех начинаниях. Для меня самыми главными преимущества работы в Stripo являются супер теплая и дружественная атмосфера в команде и естественно сам наш продукт, то с какой скоростью он развивается и охватывает все большее и большее количество пользователей по всему миру.
Даже, в условиях удаленной работы, мы всегда на связи и готовы помочь друг другу.

Работаю в поддержке клиентов Stripo с лета 2018 года и очень счастлива, что попала именно в эту команду. Все ребята профессионалі своего дела, вседа готові пийти на помощь и подсказать. Хочу сказать огромное спасибо Диме (нашему менеджера проекта) за ту доверительную и дружественную атмосферу, которая царит в коллективе.

За эти 2 года мы выросли во всех показателях: кол-ве регистраций, кол-ве обращений в чат, в качестве продукта, новых фичах и возможностях, а кол-во сотрудников так же увеличилось в 2 раза и при этом у нас практически нулевой показатель по уходам из компании т.к. всем нравятся команда и атмосфера коллектива.

Сейчас у нас новый этап, где не смотря на удаленную работу мы можем еще больше развиваться и расти, обучаться и удивлять клиентов новыми возможностями программы. Очень люблю и горжусь своей командой и компанией.

Работаю в Stripo с июня 2018 го, когда у нас было по 50 новых пользователей в день и до 15 человек в штате. Сейчас нас 33 человека, ежедневно регистрируется больше 700 новых пользователей, и Stripo уже самый посещаемый сайт в сфере email design в мире. Начал я с этого потому, что драйва и гордости за свой продукт нам не занимать, а что может быть важнее?

Считаю команду Stripo, в частности менеджмент одним из самых «взрослых» и «грамотных», при условии линейной структуры управления ты всегда знаешь, что можно получить поддержку как от СЕО, так и от тимлидов других направлений, да и вообще от каждого в команде. В моем случае гибкость и при этом четкое понимание вектора роста и процессов было одним из самых важных факторов в выборе проекта, и я ни секунды не жалел о том, что бросил все силы именно на этот проект.

Как и в любой команде есть споры, непонимание, мало тимбилдингов и «вечно он просит более детальное ТЗ», но это не мешает нам развивать один из самых технологичных продуктов на рынке и расти на 300% год к году, мы реально гордимся этим, это наша заслуга и нет в мире такого же продукта.

Не могу сказать за всех, но я абсолютно доволен компанией, процессами, виденьем СЕО и продуктом, над которым работаю. Мы постоянно ищем талантливых ребят в команду, хотим построить сильную маркетинговую команду с глубоким пониманием продуктового маркетинга, это большая цель и вызов, и я рад, что для этого у нас есть все что нужно.