Я працював у компанії більше ніж 2 роки тому, але хочу залишити відгук. Я працював з партнерами, і це був дуже цікавий досвід. У компанії є чудовий, швидкий і корисний продукт, який має цінність для клієнтів. Це важливо для мене як для продажника. Керівник Наталія розвиває партнерський відділ, і задачі дуже цікаві. Звісно, що це також складно, і багато процесів доводилося відбудовувати, але це саме те, що є цікавим у стартапі. Бажаю успіхів і процвітання компанії.

Майже рік в команії. Відчуваю підтримку, як в робочих завданнях, так і в розвитку. Комфортні умови, приємний колектив і цікаві задачі :)

Працюю в компанії вже 4 роки і це мій перший досвід такого довготривалого співробітництва. Подобається атмосфера в команді, можливість рости разом з компанією і пробувати нові інструменти і підходи в роботі. Тут я відчуваю, що мій вклад і моя думка важливі

Чудесное место.Помощь коллектива,теплая атмосфера и оплаченное питание-что еще надо для счастья?

Я в компанії майже пів року. Завдяки менторингу дуже швидко увійшов в робочий процес і вже через пару місяців мені почали довіряти складні і важливі звадання, хоч їх і доводилося після цього ретельно перевіряти на ревью і тестуванні.
Графік роботи вільний, тому зручно поєднувати навчання в університеті з роботою.

Підтримали: Ihor SelezenМария Король

Працюю розробником у Streamline трохи більше 2 років. Цікаво, як швидко сплив час. Безперервний потік нових ідей, фіч,а подекуди і багів змушує команду невпинно рухатися вперед.Бували і важкі часи, коли задачі цікаві, але складні в реалізації. Однак одна з найприємніших переваг продуктових компаній — це читати задоволені відгуки клієнтів та їхній захват від тільки що виконаної тобою роботи.
У Streamline цінять передусім здатність вчитися і розвиватися, тут прислуховуються до ваших ідей та побажань, а коли потрібно — вказують на помилки та недоліки. Та насамперед, нас об’єднує ідея — робити продукт, розвивати і покращувати його, досягати все нових і нових вершин, щоби в решті решт пропонувати клієнтам найкращий продукт у своєму роді.

Підтримали: Мария Король

Працюю тут четвертий місяць :)
Зі мною працює крута професіональна команда, в якій дружні відносини, в кожного можна багато чому навчитись. В компанії чудові умови та підтримка для співробітників, багато цікавих задач та можливостей для самореалізації.

Підтримали: Мария Король

Хотела бы оставить здесь отзыв о компании в которой работаю больше четырех лет.
За это время были все моменты, которые мы ценим в продуктовых командах: дружный коллектив, беспрерывное обучение, новые навыки, сложные задачи.
Круто быть часть команды, которая прислушивается к твоим идеям и воплощает их в продукте.