11 червня 15:31

Lucia Martsuniak, PM

Я мала честь працювати в Stepico Games протягом трьох років на посаді Project Manager, і цей досвід став одним з найважливіших та найцінніших у моїй кар’єрі.

Колектив Stepico Games — це дружня команда професіоналів, де кожен готовий допомогти та підтримати. Співпраця та командна робота завжди були на першому місці, що дозволяло досягати високих результатів та вчасно виконувати проекти. Взаємна підтримка сприяли створенню дружньої та продуктивної атмосфери.

Stepico Games дбає про своїх співробітників, надаючи можливість підтримувати здоровий баланс між роботою та особистим життям. Гнучкий графік роботи, можливість віддаленої роботи та розуміння з боку керівництва допомагали мені ефективно виконувати свої обов’язки та водночас не забувати про особисті потреби.

Робота в Stepico Games стала для мене чудовим досвідом, який допоміг мені вирости як професіоналу та знайти нових друзів та колег. Однозначно за весь час роботи, я значно підвищила свої навички, навчилась новим процесам та загалом, мала можливість на практиці пройти багато моментів в процесах геймдеву, які залишаться для мене чудовим досвідом. Я вдячна за можливість бути частиною цієї чудової команди та пишаюся досягненнями, яких ми досягли разом.

Рекомендую Stepico Games всім, хто шукає цікаву, динамічну та надихаючу роботу в сфері геймдеву. Ця компанія надає чудові можливості для професійного розвитку та створення крутих ігор!

Люсія, дякуємо за теплий відгук! Нам дуже приємно чути від тебе такі чудові слова.

Радіємо, що ти отримала цінний досвід у нас, і взаємно поділилася своїми навичками. Дуже круто, що ти оцінила нашу команду та підтримку. Дружня та продуктивна атмосфера — це те, чим ми насправді пишаємося.

Ми вдячні за твої зусилля та внесок у наші проєкти. Ти стала важливою частиною нашої команди. Бажаємо тобі успіхів у подальшій кар’єрі та багато цікавих викликів попереду!