19 квітня 2023 19:57
Дуже ціную досвідом роботи у Stepico Games. Працювала у компанії більше року, і, окрім справді можливостей для розвитку і доброї атмосфери хочу підкреслити людиноорієнтованість Stepico. HR-команда піклується про стан працівників, регулярні івенти і чек-апи створюють відчуття турботи і важливості.
З особливих досвідів — менторство. Під керівництвом ліда я змогла вирости у сфері і досягати організаційних kpi.
Дуже вдячна компанії та команді за кльовий досвід!
Привіт, Софіє!
Ми дуже раді, що наша компанія допомогла тобі професійно вирости та отримати цінний досвід.
В Stepico ми і справді забезпечуємо молодих спеціалістів кваліфікованими менторами, які постійно допомагають їм у вирішенні робочих завдань. Крім цього, в кожній з наших команд присутні досвідчені Senior та Lead спеціалісти, що дає можливість працівникам будь якого рівня отримати допомогу чи пораду.
Дякуємо, Софіє, за твій відгук та бажаємо тобі максимум цікавого досвіду та успішного кар’єрного росту!