17 вересня 2021 11:49
В компанії майже від самого початку, скоро буде 7 років.
Наразі виконую роль QA Competence Lead. Починав в компанії як Trainee QA і поступово рухався далі. За цей час класно качнувся в різних етапах — діскавері фази та планування, ведення проектів, менеджмент та менторство QA, розвиток QA компетенції, проведення співбесід. Те саме стосується і технічних скілів — тестування понад тридцяти проектів на різних платформах з різноманітними механіками та технологічгими стеками.
Для мене Stepico — це про людей, які тут є цінністю. Саме тому, тут працюють спеціалісти високого рівня, люди з неординарним мисленням, люди, які не бояться втілювати нові цікаві ідеї, люди, які працюють, бо їх пре )) Компанія в свою чергу створює для них всі умови, і найважливіше це довіра, свобода у діях, цікаві проекти, можливості для росту і розвитку.
Мушу відмітити, це те, що компанія працює на якість а не на кількість, та ще й з продуктовим підходом, що в більшості аутсорсних/аутсафних компаніях зараз рідкість.
Stepico пропонує чудовий простір для розвитку та для впровадження власних ідей (як технічних рішень так і процесних моментів). Тут є можливість швидко навчатись та спробувати свої сили у різних активностях, головне бажання.