14 листопада 2024 19:26
Всім привіт!
Хочу залишити свій позитивний відгук про компанію!
За нетривалий термін роботи я помітив професійність та технічну підкованість тех-лідів, впевнений та чіткий менеджмент ПМ-ів, наявність регулярних переглядів tech/soft skills та ЗП, а отже — відмінні можливості для карʼєрного зростання. Крім цього варто виділити:
— широкий вибір проектів, побажання питають та враховують;
— чистота коду та ретельне дотримання правил написання згідно документації проєкту
— наявність оплачуваних English уроків для бажаючих
— легкий доступ до СТО та Co-Founder (після працевлаштування створюється окремий чат, де можна напряму сказати свої ідеї та побажання)
— відсутність бюрократії, легке спілкування зо всіма тіммейтами, незалежно від віку, досвіду, посади і тд
— hr — це лице компанії та перше враження про компанію. Тут мега приємні, уважні та ввічливі hr-и, особливо Луїза)
З негативних моментів можу лише виділити частий перехід між проєктами протягом робочого дня. Але це не завжди і не у всіх, як кому повезе. Це може втомлювати і негативно впливати на продуктивність.