29 жовтня 2024 12:25

Максим Лука, Shopify Developer в Stellar Soft

Всім привіт!

Я працюю Shopify-розробником у компанії Stellar Soft вже чотири місяці, і можу сказати, що це одне з найкращих місць, де я коли-небудь працював. Проєкти тут різноманітні та захоплюючі — кожен день приносить нові виклики. Це чудове середовище для тих, хто хоче поглибити свої навички в Shopify розробці.

Великим плюсом є комунікація всередині компанії. Завжди можна звернутися до колег або керівників — вони відкриті до допомоги та обміну знаннями. Така підтримка робить процес розробки набагато приємнішим і ефективнішим.

Stellar Soft активно інвестує у розвиток співробітників: є можливість відвідувати професійні курси та корпоративну англійську для співробітників. Ініціативи підтримуються, і керівництво завжди готове надати ресурси для впровадження нових ідей.

Окрім цього, тут проводяться тімбілдинги, що дозволяє не лише відволіктися від коду, а й покращити взаємодію з колегами. Така активність допомагає зміцнити команду та створює легку, позитивну атмосферу на роботі.

Якщо ви шукаєте компанію, де є можливість не лише розвивати свої навички в Shopify-розробці, а й працювати у дружній команді з підтримкою, Stellar Soft — ідеальне місце для вас! Рекомендую всім, хто хоче реалізувати себе у цій сфері.

Підтримали:  Jack Ananchenko