27 жовтня 2024 17:52
Привіт!
Працюю wordpress розробником в Stellar Soft майже три роки, і з упевненістю можу сказати, що це компанія, яка дійсно піклується про своїх співробітників та клієнтів. Це дуже сильний фактор, що керівництво намагається створити гідні умови для виконання робіт, та росту співробітників в середині компанії. Яскравий приклад, це надання доступів до навчальних ресурсів та курсів з англійської, що є дуже важливим для кар’єрного просування.
Ще один гарний момент, це налагоджена комунікація в команді. Налаштована зрозуміла і система, де кожен знає свою роль і відповідальність, але при цьому завжди можна розраховувати на підтримку колег з інших відділів. З будь-якими питаннями можна звернутися, і завжди знайдеться хтось, хто допоможе. Це надзвичайно цінно, адже комфортна атмосфера сприяє покращенню роботи.
Компанії має серйозний підхід до розробки проектів, що дозволяє клієнтам отримувати якісні продукти. Але найцінніше — це колектив, де кожен відчуває себе на своєму місті. Я вважаю, що це та компанія, в якій варто затриматись надовго, бо тут є всі можливості для професійного розвитку та зростання.