26 жовтня 2024 10:00

Mykyta Trushechkin, PM в Stellar Soft

Працюю в Stellar Soft більше 3 років, і за цей час компанія стала для мене не лише місцем роботи, а справжньою платформою для професійного та особистого розвитку. Stellar Soft відзначається високим рівнем професіоналізму, де кожен проєкт — це новий виклик і можливість навчитися чомусь новому. Компанія активно підтримує бажання працівників розвиватися та вдосконалюватися, надаючи доступ до курсів із професійного розвитку та корпоративну англійську, що дуже сприяє кар’єрному зростанню.

Крім того, тут приділяється велика увага побудові міцного колективу: регулярні тімбілдінги та корпоративи допомагають співробітникам краще пізнати одне одного, що зміцнює командний дух і створює надзвичайно дружню та мотивуючу атмосферу. Завдяки цьому в Stellar Soft не просто комфортно працювати — тут легко знайти однодумців, які завжди готові підтримати та допомогти.

Керівництво компанії відкрито до нових ідей, підтримує ініціативи і цінує внесок кожного співробітника, що додає впевненості та стимулює досягати нових висот. Загалом, Stellar Soft — це компанія, яка щиро дбає про своїх людей, створюючи умови для всебічного розвитку і комфортної роботи. Рекомендую її як для тих, хто тільки починає свій шлях у IT, так і для досвідчених фахівців, які шукають стабільну, динамічну та привітну робочу атмосферу.

Підтримали:  Jack Ananchenko Vladimir Zaika