18 жовтня 2024 17:32

Ruslan Kozyrenko, Team lead в Stellar Soft

Привіт! Хочу поділитися своїм досвідом роботи у компанії Stellar Soft, яка за кілька років стала для мене не лише професійним, а й особистісним майданчиком для розвитку. Я прийшов на позицію мідл-розробника, але з часом виріс до Team Lead Shopify департаменту, і це стало можливим завдяки підтримці команди та наданим можливостям для росту.

Що мені особливо подобається, це те, що компанія націлена на розвиток людей. Тут цінують твої ідеї, заохочують ініціативність і готовність брати на себе відповідальність. Команда завжди відкрита до нових пропозицій, і ти завжди відчуваєш підтримку колег.

Ще один великий плюс — це гнучкі підходи до роботи. Я можу ефективно організовувати свій робочий час, що допомагає підтримувати баланс між професійними обов’язками та особистим життям. Така атмосфера створює відчуття стабільності й водночас мотивації до постійного зростання.

Якщо ви шукаєте компанію, де можна реально зростати разом із командою, працювати в атмосфері підтримки й відкритості, то це місце — саме те, що вам потрібно.

Підтримали:  Jack Ananchenko Vladimir Zaika