11 березня 2021 0:13
Нарешті відкрив подарований набір для глінтвейну, а також мій профіль підвердили, то саме час написати відгук про свій досвід в компанії StarNavi. Нижче, вже згадали про hard-речі, тому я буду більш емоційним, конструктивно не можу.
Я дуже вагався перед тим як приймати пропозицію, а саме через повний ремоут. Але обставини тиснули, тому так і залшився. Почну з того, мені довелось проходити співбесіду з класним чуваком, і це була приємна розмова. За більше року роботи в компанії, я зрозумів, що ремоут — це таки індивідуальна річ, але об’єктивно — в StarNavi роблять все, щоб він був максимально комфортним. Також, це outsource (в основному?), але це той випадок, коли в принципі, я не міг сказати «аутсорс гавно галера для рабів». Звісно, не продукт, але в порівнянні — то все дуже навіть.
В своїх напарників перейняв багато досвіду і навіть якусь мотивацію. Взагалі, в них є азарт затятих технарів, але окрім того, є ініціатори розмов не про роботу. Ще є кілер-фіча, про яку (не зразу) здогадались компанії, що працювали в офісі — кофі-брейк мітинг , на якому можна поговорити на різні теми, з будь-ким у вільний час. Це дійсно круто, такі собі перекури онлайн, але коли всім є багато що сказати.
І хоч, в зв’язку з форматом, якихось корпортивних плюшок — не відбирай — але насправді, я за цей час навчився сам займатися багатьма «нетехнічними» речами. І побачив своїх колег вперше та востаннє за час роботи (привіт ковід) тільки на літньому корпоративі, але я встиг відчути, наскільки тепла атмосфера в нас. Є з чим порівнювати, і тут все без гучних слів та пафосу . Я б сказав: погані люди тут не приживаються (чи є я таким?:)
Хочу ще додати, що мене взяли на проект з Django без досвіду з Django — а це не те, на чому б фокусуватися варто, але дуже не часто можна почути на рівнях junior-middle. І мене дуже мотивувало мати важелі впливу на рішення бізнесу, коли моє бачення відрізнялось.
Коротше, StarNavi то любоу, навіть якщо іноді тяжко<3