Star

Київ, Вроцлав (Польща)

13 березня 17:09

Катерина Кузнецова

Я пропрацювала в Стар 5 років і 4 місяці на позиції Inside Sales Manager. Завдяки ним я «ввійшла» в IT:)

За ці роки мені вдалося попрацювати з дуже крутими людьми і професіоналами своєї справи. В доковідні часи була напрочуд класна і жива атмосфера в офісі на Охтирському провулку, багато людей, переговорки букати потрібно було задалегідь, pet-friendly. З листопада чи то грудня 2022 року, офіс став своєрідним пунктом незламності, де є генератор, старлінк і гаряча водичка в душі.

Стар пропонує класні плюшки: страхування, часткова компенсація спорту; є резидентом Diia City, тому є бронювання; організовує внутрішні івенти (раніше було більше, але все ж таки).

Для багатьох відділів прописана карʼєрна драбина, і є люди, які продовжують будувати карʼєру всередині компанії, умовно від Junior QA до Head.

Якщо говорити про внутрішні процеси, то це вже немаленький стартап, в різні часи бувало від 500-800 людей, тому комунікація або донесення якогось фідбеку, якщо це не твій безпосередній лайн менеджер, може бути сповільнено.

Деякі рішення менеджменту були досить неоднозначними, особливо, в період останніх пари років. Не обійшли стороною Стар й важкі часи. Дуже шкода, що вони змусили багатьох із нас попрощатись зі своїми командами (я потрапила під скорочення у вересні 2024 року).

Люди на різних рівнях: з моєї команди, хоспітеліті, маркетингу, дизайну, тощо — це справжній скарб компанії. Дійсно, з багатьма вдалося побудувати гарні стосунки, а з деякими залишитись близькими друзями.