29 травня 18:09

Kostia Kirnoz

Працюю в Stape трохи менше року, і за цей час маю суто позитивне враження.

Я частина Care команди. Люди тут максимально класні та підтримуючі, з якими комфортно працювати щодня. Компанія не стоїть на місці, процеси постійно покращуються та удосконалюються, що дуже спрощує життя.

За доволі короткий термін я отримав хорошу експертизу та досвід в сфері сервер-сайд трекінгу. Відчуваю досить велику відповідальність за свою роботу, і це насправді драйвить розвиватись і далі. Окремо круто налаштована взаємодія між різними відділами, крос-командна залученість це щоденна практика, тому будь-яке складне питання вирішується спільно та ефективно.

Великий плюс — це сам продукт. Індустрія сервер-сайд трекінгу швидко зростає, і мені подобається бути долученим до розвитку великого та крутого продукту. При цьому компанія адекватно піклується про комфорт людей: бенефіти типу медичного страхування, бюджету на навчання тощо, реально допомагають почуватися захищено.

Загалом, усе подобається. Є баланс між крутим технічним драйвом та людяним ставленням, тому радий бути частиною команди Stape.

Костя, дякуємо, що ділишся! Цінно читати, що відповідальність драйвить, а поруч команда, яка підтримує. Саме до цього і прагнемо 🙌