5 березня 16:51
Працюю в Stape вже півтора року і вирішила поділитися враженнями. Потрапивши в компанію без сильного бекграунду, за цей період я змогла перейти на нову позицію. Компанія надає багато можливостей для навчання (чудовий educational budget) і справді помічає розвиток та зусилля — не лише на словах.
Можливість розвитку — це справді те, за що я люблю компанію. Stape дає шанс переходити на нові позиції (навіть без попереднього досвіду), реалізовувати свої амбіції та працювати з продуктом, яким справді хочеться пишатися.
Індустрія server-side трекінгу стрімко зростає, і Stape відіграє величезну роль у її формуванні, впливаючи на тенденції. А команда, частиною якої я є — Stape Care Team — одна з найкращих у сфері налаштування трекінгу, і бути долученою до цього процесу — справді захопливо.
Не менш приємна річ, що Stape пропонує справді багато бенефітів: окрім бюджету на навчання, є медичне страхування, 30 днів PTO, мерч на річницю та багато іншого.
The easiest way to server-side tracking!