Проходив співбесіду в Stape, і хоча я зрештою не прийняв оффер, хотів б поділитися своїми враженнями.

Насамперед хочу подякувати рекрутеру Аліні. Вона була надзвичайно професійною, завжди на зв’язку, і процес співбесіди пройшов дуже легко та приємно. Відчувалася справжня зацікавленість у моїй кандидатурі та бажання знайти краще рішення для обох сторін.

Також хочу відмітити достатньо швидкий рекрутмент процес. Відкритість та дружелюбність команди дуже сприяли приємній атмосфері, і мені було дійсно легко в спілкуванні з ними. Крім того, компанія пропонує гарні умови та відкритість до фітбеку.

Щиро бажаю рекрутмент команді успіху і дякую за теплий прийом!

Дмитро, дякуємо за теплі слова, дуже приємно, що процес співбесіди пройшов для Вас легко і комфортно. Ми завжди прагнемо бути відкритими та підтримувати дружню атмосферу, тому раді, що Ви це відзначили.

Щиро бажаємо Вам успіхів у подальших кар’єрних кроках! Сподіваємось, наші шляхи ще перетнуться :)

Працюю в Stape як акаунт-менеджер, переважно займаюся роботою з партнерами. Чесно скажу, до Stape я вирішила для себе, що робота — це просто виконання завдань, без потреби вкладати додаткову енергію. Чому так? Бо у мене був різний досвід, і я стільки разів зривала собі ментальне здоров’я через те, що надто сильно вкладалася в роботу, що дуже не хотіла повторювати це знову. Але з часом цей план не спрацював, і ось чому.

Я обожнюю комунікацію, спостерігаю за поведінкою людей та їхнім ставленням. І якщо ви шукаєте здорове робоче середовище — воно тут є, і йде від самих фаундерів. Я бачила, як фаундери спілкуються з потенційними партнерами та клієнтами, і з діючими, і ніколи не чула від них нічого поганого про людей. Вони дійсно розуміються на тонкощах здорової комунікації. Коли я побачила таке вкладення від працівників і фаундерів та зрозуміла, що тут це цінують, у мене спрацювало те, що я теж хочу вкладатися, тому що це не просто моя ініціатива, а здоровий підхід, який мотивує.

Щодо професійного розвитку — тут ваш досвід цінують і щиро дякують за ваші ідеї. Навіть якщо щось не підходить для компанії, вам це пояснюють з повагою, як доросла людина дорослій.
Вся команда завжди готова допомагати й відповідати на запитання, а їх у мене завжди багато.
У мене також дуже класний відділ — всі спеціалісти суперскілові.
Компанія покриває конференції, завжди є підтримка, будь-які запити щодо техніки чи робочого місця вирішуються оперативно.

Яно, дякуємо тобі за такий щирий і глибокий відгук! Дуже раді, що Stape допомогла тобі побачити роботу по-новому і створила простір, де комфортно вкладатися і розвиватися.

Здорове середовище — це те, що ми всі цінуємо, і твої слова лише підтверджують, що ми на правильному шляху. Раді, що ти з нами і що можеш покластися на підтримку команди.

Дякуємо ще раз за відгук)

Рекрутери цієї компанії розсилають автопропозиції по релевантним кандидатам на djinni, а потім відхиляють завяку, «тому що на жаль, ви не відповідаєте вимогам». Дуже професійно...

Дякуємо за Вашу відповідь на нашу пропозицію щодо вакансії.

Хочемо уточнити, що розсилку автопропозицій по релевантним кандидатам здійснює платформа Djinni, а не наші рекрутери. Ми ж, зі свого боку, детально розглядаємо кожну кандидатуру, яка відгукнулася на таку пропозицію.

Після уважного ознайомлення з Вашим резюме, ми прийняли рішення віддати перевагу іншим кандидатам.

Ми дуже цінуємо Вашу зацікавленість нашою компанією та сподіваємось на можливість співпраці у майбутньому. Будемо раді розглянути Вашу кандидатуру на інші вакансії, які можуть відповідати Вашим навичкам та досвіду.