17 липня 2023 15:46
Нещодавно почала співпрацювати з компанією та хочу поділитись враженнями.Процес відбору приходив на високому професійному рівні. Я спілкувалась з Анною. З початку нашої комунікації все було чітко і зрозуміло. На співбесіді ми більше години обговорювали мій досвід, цілі і тд. Анна ставила свої запитання та відповіла на мої запитання щодо специфіки роботи, обов’язків. Я отримали вичерпні відповіді на поставленні запитання. Дзвінок пройшов дуже продуктивно та в доволі дружній формі. Після співбесіді я в короткий час отримала відповідь та ми узгодили співбесіду з керівником. Наступна співбесіда була більш ґрунтовніша, оскільки з керівником змогли детальніше обговорити робочі процеси в команді.
Підсумовуючи, весь період відбору був комфортний та без казусів, рекрутер надав чітку відповідь в заздалегідь обговоренні терміни.
Анна розповіла, чому компанія обрала мене, що імпонує в моїх особистих якостях та досвіді, над чим компанія зможе допомогти попрацювати.
З керівником та командою працювати теж дуже комфортно, керівник чітко ставить задачі та пояснює бажаний фінальний результат.
Я задоволена як процесом відбору, так і першими тижнями роботи. Робота злагоджена, приємні колеги та дружня атмосфера.