Відгуки про компанію Squro

13 червня 2023 14:33

Alexandr Pereverzev, Customer Support Manager

Протягом майже 5-ти років я працюю у компанії Squro, починаючи з посади Customer Support Specialist, а зараз займаю посаду Business Development Team Lead. На моїх очах компанія зростала, розвивалась, та продовжує розвиток, і я разом з нею. Хочу поділитися своїми досвідом та враженням про роботу в компанії.

У Squro досягнення цілей, як по завданням, так і особистого зростання, є досить простими завдяки налагодженим процесам, які при потребі оптимізуються. У кожного спеціаліста є чітке розуміння власних завдань, що допомагає зосередитись на досягненні поставлених цілей.

Особливо мені подобається наша команда. У нас є спільна мета, спільне бачення та розуміння цінностей. Я повністю впевнений, що будь-хто готовий допомогти й підтримати один одного. Завдяки такій колективній співпраці, виконання завдань стає набагато легшим та приємнішим. Окрім цього, хочу зазначити, що компанія Squro — це справжня міжнародна спільнота.

Я рекомендую компанію Squro, якщо ви шукаєте міжнародну компанію з мультикультурним середовищем, цінуєте налагоджені процеси, інноваційний продукт та круту команду. Тут ви знайдете все, що потрібно для комфортної роботи, успішної кар’єри та професійного зростання.