У компанії панує доброзичлива атмосфера, команда підтримує та надихає. Тут є можливості для зростання та розвитку, а гнучкий графік та можливість працювати віддалено допомагають балансувати роботу та особисте життя. Мене завжди чують та готові допомогти. Рекомендую для тих, хто шукає комфортні умови для розвитку та праці!
Працювала в компанії понад 5 років і, якби не зовнішні обставини, працювала б і надалі. Залишаються тільки приємні спогади про Sprinterra. Дружній колектив, приємна робоча і довірлива атмосфера.
Будь-які можливі складнощі з клієнтами вирішуються разом, є відчуття належності до команди. Компанія бере активну участь в наближенні нашої перемоги, я пишаюсь бути частиною цього колективу!
Я в компанії вже багато років.
Встигла попрацювати в кількох проектах, з різними командами. Гарна атмосфера в компанії і командах.
За що прям вдячна — що змогла працювати з декрету партлі та віддалено. І це було задовго до ковіду, коли віддалена робота стала мейнстрімом.
Подобається гнучкий графік і що за час роботи змогла урізноманітнити свою діяльность.
І дуже вдячна за волонтерську діяльность, компанія допомогає закривати збори колег. Це прям в саме серденько.
Мені подобається працювати в компанії, на проекті колеги як сімʼя. Загалом з ким не перетинався, завжди всі привітні та уважні, для мене це дуже важливо
Лишилися тільки позитивні і теплі враження від роботи з компанією:
Дружня, майже сімейна атмосфера.
Цікаві проекти (особисто я працював з замовником світового рівня).
Компанія зацікавлена в розвитку працівників, існує система менторингу.
Компанія приймає активну участь в волонтерстві і надає можливість як попросити допомогу для знайомих, так і самому надати допомогу.
Масштабні корпоративи, подарунки на свята.
Хочу при нагоді подякувати менеджеру Наталії, бухгалтеру Наталії та HR Лесі за турботу і підтримку.
П.С.:
Якщо комусь цікаві мінуси — достатньо скромний, в порівнянні з великими аутсорсинговими компаніями, офіс.
Співпрацював з компанією протягом 2 років. Радий, що мав можливість працювати з командою Sprinterra.
Дякую за допомогу, швидкий фідбек та кльові бонуси!
Велика вдячність hr Лесі та менеджеру Наталі!
Я не первый год в ИТ и много где побывал и что видывал. С ребятами работать очень просто, проекты динамичные быстрые, проблем со связью на удаленке нет, никто в шею не гонит и не просит выйти в сб/вс. В целом доволен и задачами и должностью, и что вообще дали возможность поработать с новыми направлениями.
Отличная компания с отличными менеджментом, открытым к поддержке и менторству своих подчинённых.
Очень дружный и тёплый коллектив!
Чудова компанія! Дружній колектив, тепла, спокійна атмосфера, комфортні умови праці. Керівництво уважно та з повагою ставиться до підлеглих, зацікавлені в освіті та розвитку працівників.
Замечательная компания, остались только позитивные эмоции. Мега дружный коллектив, менеджмент действительно заботится о сотрудниках. Работать было очень комфортно и интересно. И адекватные заказчики.
В описании вакансии не указано какого уровня требования по английскому языку, собеседование проводит не компетентная рекрутерша которая, не может или не хочет общаться. Делает необоснованные заключения.
Компанія повірила в мене як бузнес аналітика і я за це безмежно вдячна. За час моєї роботи я виросла як спеціаліст, а все завдяки дбайливому менеджменту та менторству. Комфортні умови праці — офіс це своєрідна оранжерея, цікаві тімбілдінги та мегапозитивний колектив :) Успіхів і процвітання, нових захоплюючих проектів!
від роботи там залишись позитивні враження. непаганий вибір проектів, адекватні менеджери, можливості для промоушну
Нормльно. Достойний офіс, нормальні увоми. По залізу за все можна домовитися.