22 липня 2022 12:10
Отримав пропозицію працювати у цій компанії.
Але(!), хоч команда й українська, але спілкування лише російською мовою. Українська мова заборонена для використання. Це неприпустимо, тим паче під час війни.
Нє, ну я розумію. Бувають ситуації коли людині не сподобалася співбесіда, або прикро що вона не пройшла на високі позиції і тому написала гнівний комент що її таланти не були помічені. Таке буває, ніхто не ідеальний і такі випадки іноді дійсно допомагають скорегувати формат чи навіть процес організації співбесід.
Однак відверто брехати про компанію коли ти в ній і хвилини не працював — це якійсь новий рівень неадекватності негативних відгуків.
В нашій компанії є свобода у виборі мови для комунікації. Компанія не вводила жодних правил чи мовних обмежень ані до ані після війни. Комунікація на співбесідах проводиться на тій мові, яка ближче до кандидата. Все.
Добрий день, Сергій!
Ваш коментар дуже здивував, бо, наскільки я пам’ятаю, ви не проходили у нас співбесіду і відповідно пропозицію працювати у нас навряд чи отримували. Та і взагалі незрозуміло, чому ви стверджуєте, що в нашій компанії українська мова заборонена?
У нас працюють інтернаціональні команди, які самі обирають мову для спілкування.
Це питання комунікації і ніяких заборон не існує.
Наші засновники родом з Грузії, вони володіють кількома мовами, регулярно донатять на підтримку ЗСУ і не тільки, ось один з прикладів forbes.ua/...iloyu-kunis-28062022-6840
Слава Україні!