SPD Technology

Черкаси

3 лютого 14:53

Vladislav Kharlamov, Lead System Administrator в SPD-Tech

Почитавши відгуки, вирішив залишити й свій — таким, як я його бачу, без «у нас усе ідеально».

Я працюю в компанії вже 15 років на посаді системного адміністратора. За цей час довелося пройти через різні етапи розвитку та змін. У компанії працюють дуже різні люди — з різним мисленням, характером і підходами до роботи. Я ставлюся до цього з розумінням, адже для різних спеціальностей важливі різні якості. Водночас вважаю, що софт-скіли — це зона відповідальності кожного, незалежно від ролі.

Був період, коли через упереджене ставлення однієї людини в мене виникало бажання залишити компанію. Проте з часом ця людина не затрималась — тобто тут справді працює природний відбір, і токсичні або некомпетентні співробітники надовго не залишаються. Наразі в нашому відділі чудовий колектив, і це відчувається в щоденній роботі.

Якщо говорити про компанію загалом, для мене це хороше місце роботи. Один із ключових плюсів — відсутність жорстких рамок і мікроменеджменту. Є простір для самостійних рішень і відповідальності, що особливо важливо для технічних ролей.

Звісно, є нюанси й складні моменти. У більшості випадків вони пов’язані не з внутрішніми процесами, а з зовнішніми або законодавчими обмеженнями. Зі свого боку наш відділ завжди робить максимум можливого в цих умовах.

Окремо для мене важливо, що рішення тут не нав’язуються «згори». Аргументована позиція завжди буде почута й оцінена. Також відзначу, що компанія цінує спеціалістів, які орієнтуються в сучасних технологіях і новинках, та дає можливість їх впроваджувати — за умови обґрунтованості, а не просто «тому що хочеться».

У цілому мені подобається працювати в цій компанії. Я бажаю їй подальшого розвитку й зростання, адже сам є її частиною.